|
jericho tarzı dizi tavsiyesi
-
-
Hoca şimdi post apokaliptik uyarlamalar da kendi içlerinde farklılaşıyor. Mesela Battlestar Galactica'da bir post apokaliptik uyarlama ama daha ütopik bir hal almış, uzayın boşluğunda başka bir dünya arıyorlar mesela.
Jericho'nun gerçekçiliğine yakın bir uyarlama benim bildiğim kadarıyla yok. Revolution diye bir dizi çıkmış 9 bölüm seyrettim inan hayattan soğudum. Yani az buçuk Jericho'nun Amerikan İç Savaşı uyarlamasına öykünmüşler ama tutmaz yani.
Falling Skies var dediler ama hiç bakmadım; Spielberg uzaylı istilası sonrası dünyayı ele alıyormuş vs. BSG'den çok daha ütopik, çok daha gereksiz gibi gözüktü hiç bakmadım bugüne kadar.
Jeremiah diye orta halli bir dizi var bir ona bak istersen ama o da bir virüsün yetişkinleri yok etmesi ve çocukların hayatta kalma mücadelesiyle ilgili.
Dizi olarak post apokaliptik dünyayı yaşatan dizi 1-2 tane anca var gördüğün gibi, o yüzden bu türü seviyorsan animelere bak derim. Hem kalite hem de çeşit inanılmaz derecede çok orada.
-
-
colony var 3 sezon ama sonu acele bağlanmış iptal olunca bilginize.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witchercolony var 3 sezon ama sonu acele bağlanmış iptal olunca bilginize.
Hocam 2006 üyesisin. 8 yıl sonra konuyu hortlatıp adama cevap vermekte neyin nesi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BucephalasHocam 2006 üyesisin. 8 yıl sonra konuyu hortlatıp adama cevap vermekte neyin nesi.
Alıntıları GösterAradan mesaj silinmiş galiba hocam :) ben cevap verdiğimde son mesaj 2 saat önce gibi gözüküyordu. Yoksa Hortlakları genel olarak ben de sevmem . kılıcıma "specter oil" sürer gezerim bir daha .
-
quote:
Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your WitcherAradan mesaj silinmiş galiba hocam :) ben cevap verdiğimde son mesaj 2 saat önce gibi gözüküyordu. Yoksa Hortlakları genel olarak ben de sevmem . kılıcıma "specter oil" sürer gezerim bir daha .
Alıntıları GösterKim o haini ifşa etmek lazım.
-
Bilemedim resmen pundura getirilmişim. Ama yine de olsun . Jericho yu hatırlamış oldum . Güzel diziydi.
-
2021 e girdik yokmu tavsiye ??
-
Connor yüzünden güzelim gemiyi patlatilar. Ama connor en sevdigim karakterdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The 100
Into the badlans
12 monkeys
Aklıma gelen kıyamet sonrası diziler
Z nations twd var ama onlar çok popüler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 26 Ocak 2021; 23:30:34 >
Revolution bence en iyisi ama oda yarım kaldı sayılır
Konu muazzam oyunculuk berbat...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X