Şimdi Ara

DİZİ VE FİLM APP arıyorum yardım... !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben başlıkta da belirttiğim gibi dizi ve film izleyebileceğim bir uygulama arıyorum paralı uygulamada olabilir var mı önerebileceğiniz güzel bir uygulama ???

• Yok mu beyler öneri yapabilecek olan?
  • bir ara ben de ariyordum duzgun app bulamadim. diziler icin dizimag sitesini kullanabilirsin. safariden izlemek icin yapman gerekenlerin anlatildigi linki birazdan yazacagim.

edit:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57790519&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claptonisgod1945 -- 19 Şubat 2012; 22:55:16 >
  • DiziTV var fakat bazı dizileri guncellemiyorlar. Parasız olsun dıyorsanız dizimag ve diziport'u tavsiye ediyorum.
    Film için bende bulamadım.
  • jb'li arkadaşlara xbmc öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9Cheetah9

Beyler ben başlıkta da belirttiğim gibi dizi ve film izleyebileceğim bir uygulama arıyorum paralı uygulamada olabilir var mı önerebileceğiniz güzel bir uygulama ???

Film Indir Izle'yi oneririm.http://itunes.apple.com/hk/app/film-indir-izle/id491705440?mt=8
  • quote:

Beyler ben başlıkta da belirttiğim gibi dizi ve film izleyebileceğim bir uygulama arıyorum paralı uygulamada olabilir var mı önerebileceğiniz güzel bir uygulama ???

TIKLA
    JAILBREAKLI ISE sınırsız 20 000 adet hepsı de ıtunes de paralı ama Turklere beles :)
  • quote:

DiziTv öneririm, guncel ve kullanisli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

DiziTv öneririm, guncel ve kullanisli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

quote:

TIKLA
    JAILBREAKLI ISE sınırsız 20 000 adet hepsı de ıtunes de paralı ama Turklere beles :)

Apptrackr'dan sonra en zengin kaynak galiba. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.