Şimdi Ara

Dizilab gidici galiba...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Walking Dead çevirilerini bile geciktirmeye başladılar. Diğer tüm sitelerde saatler, günler önce çevirilmiş diziler Dizilab'da bir türlü çevirilmiyor. Tüm izlediğim bölümleri oradan takip ediyordum en iyisi komple kapanmadan son izlediğim bölümleri bir yere kaydedeyim.

Dizi sitesi önerebilecek var mı düzgün?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dizilab Gidici mi?

Dizilab, ücretsiz dizi ve film izleme platformu olarak bilinen popüler bir web sitesidir. Ancak son zamanlarda bazı gelişmeler, platformun geleceği hakkında sorulara yol açmıştır.

En önemli gelişme, Dizilab'ın bazı popüler içerik sağlayıcılarla yaşadığı telif hakkı sorunlarıdır. Bu sorunlar, sitenin popüler dizi ve filmlere erişimini kısıtlamış ve izleyicilerin platformdan uzaklaşmasına neden olmuştur.

Ayrıca Dizilab, hükümet düzenlemeleri ve internet servis sağlayıcılarının baskısıyla karşı karşıyadır. Bu baskı, sitenin erişilebilirliğini daha da kısıtlayabilir.

Bu gelişmelerin ışığında, Dizilab'ın geleceği belirsiz hale gelmiştir. Platform, telif hakkı sorunlarını çözebilir ve hükümet düzenlemelerine uyum sağlayabilirse hizmetlerine devam edebilir. Ancak bu sorunlar çözülmezse, Dizilab'ın varlığının devam etmesi tehlikeye girebilir.

Dizilab'ın geleceğinin ne olacağını zaman gösterecek. Ancak mevcut zorluklar, platformun varlığını tehdit etmektedir. Eğer Dizilab bu sorunları çözemezse, popüler bir dizi ve film izleme platformu olarak günlerinin sayılı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diziboxta izliyorum ben. Altyazilar erkenden çıkıyor. Güzel site.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Arrow'u izlemek için dizilab sitesini kullanıyorum site son zamanlarda inanılmaz ağırlaştı.
    Dizibox tavsiyemdir..
  • Günlerdir çoğu önemli dizi çevrilmiyor, yan film siteleri olan izlemeye değer kapanmış galiba girilmiyor. Bende diziboxa geçtim tüm dizilerimin en son kaldıkları bölümleri teker teker eklemek biraz zaman aldı ama kaybetmekten iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Sadece Arrow'u izlemek için dizilab sitesini kullanıyorum site son zamanlarda inanılmaz ağırlaştı.
    Dizibox tavsiyemdir..

arrow ve supernatural için dizigold tavsiye ederim daha erken 720p ve altyazılısı çıkıyor. ama arrow ve supernatural çok sıkıntı çoğu zaman torrent kullanıyorum bu ikisi için ben.
  • Ben de vikings için sitelerde dolanıyorum hangisi ilk önce altyazılı verecek diye dizilab hala vermemiş. Pek aceleleri yok heralde artık.
  • sezonlukdizi.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski kalitesini maalesef yavaş yavaş kaybediyor. Ben de dizipub ve dizibox sitelerinden izliyorum.
  • Site el değiştirmiş. Twitter adresinde böyle bir tweet gördüm. Çok kaliteli siteydi. Güzel bi altyapı oluşturmuşlardı.

Hazır yeri gelmişken sorayım. Dizilab gibi, fazla reklamı olmayan, izlediğim bölümleri kolayca ekleyebildiğim, arşivi geniş, arayüzü hoş olan dizi siteleri bilen, tavsiye eden var mı?

• dizilab ın eski sahipleri yeni bir site açmıştı, öyle yazmıştı biri ama sitenın adını unuttum. M li birşeylerdi
  • dizibox
  • Ulas. kullanıcısına yanıt
    Gremots. Çok kaliteli olmuş, Netflix gibi. İnşallah bunun ömrü uzun olur

• yap sat yapıyor herhalde bunlar. Başlıyorlar bir siteye geliştiriyorlar, populerlestiriyolar sonra basina bise gelmeden birine satip yenisine geçiyorlar herhalde...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olabilir hocam. Ama Gremots hakketen güzel olmuş, daha da gelişecektir. Umarım bunu da yapıp satmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes5252

Olabilir hocam. Ama Gremots hakketen güzel olmuş, daha da gelişecektir. Umarım bunu da yapıp satmazlar.

Şimdi inceledim gerçekten mükemmel olmuş. ama inşallah yap sat kafasıyla ilerlemiyorlardır. Birde yan siteleri varhttps://movendless.com/ diye, dizi sosyal ağı kurmaya çalışıyorlar sanırsam. Güzel çalışmaları var cidden.
  • Dizimag her zaman bir numaradır.
  • Bazı dizilerde yükleme hatası vermeye başladı. Güzel siteydi aslında.
  • Gremots çok sağlammış. Artık burdan izlerim.

• dizibox iyidir sadece bazı dizileri telif hakkı nedeniyle vermiyorlar bu olayı anlamış değilim onları dışardan izliyorum , dizipub da southpark 1. sezondan beridir bile var iyibir site .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

yap sat yapıyor herhalde bunlar. Başlıyorlar bir siteye geliştiriyorlar, populerlestiriyolar sonra basina bise gelmeden birine satip yenisine geçiyorlar herhalde...

Aynen oyle hocam.

Siteyi tutturuyorlar sonra devrediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.