Şimdi Ara

DİZİLER VE SERİLER KONUSUNDA BELLİ BİR SORU TİPİNE AİT BİR FORMÜL BULDUM (TROLL DEĞİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özelden atarsan sevinirim hocam konuya yazsan daha da iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no ss no güven joe
  • Akademik olarak birinin onaylaması lazım ve Türkiye de kolay kolay hiç bir matematikçi seni kollamaz bunun örnekleri var. Yurtdışından üniversitelerin matematik departmanı ile iletişime geçmen daha faydalı olacaktır. Önce kendini güvene almalısın tabi.

• Hocam formülü özelden atar mısınız ya da burada paylaşın sınavda işimize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 22 Ağustos 2017; 0:26:39 >
  • bluemochi B kullanıcısına yanıt
    dostum liseliyi eğitiminden dolayı demedim istersen 30 yaşında ol o ayrı bişey.ikincisi ufak imla hataları olabilir umursamıyorum pek başbakanlığa makale yazmıyorum sonuçta.sadece çok hayalperest insanlara katlanamıyorum.yanılıyorsam şimdiden özür dilerim.reel dünyada başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick dick -- 22 Ağustos 2017; 3:34:7 >
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Dikkat ettiğim kadarıyla sürekli insanları küçümseyici şeyler söylüyorsun. Bence bu yaptığın zarardan başka bir şey değil. Hep söylediğim şeyi yine tekrarlıyorum: Sorun üretme çözüm üret.
  • Pes ettirmeye çalışanlara inat yapacağım diye bir konuya yazdığım cevabı bu konuya da yazıyorum:

Malesef bazı insanlar paçadan çekme kültürünü yansıtıyor. Yani insanların yükselmesini istemiyorlar hep aynı hayat, çağı takip etmemek vs vs. Hatta ufku açık insanlara şöyle derler: Yeni icat çıkarma başımıza. Halbuki insanda yeniliği arama geni var. Bakın gen diyorum gen. Bu yeniliği arama geni de insanla hayvanlar arasındaki şuana kadar bulunan 5 farklı genden yani metakognisyon genlerinden birisi. Hatta şu mealde bir atasözü hatırlıyorum: Evin danası öküz olmaz. Yani alışılmışın dışında bir iş yapacak biri çıktığında bazı kısımlar tarafından alay edilir kendisinin ümidini kırmaya çalışanlar olur yani biraz önce bahsettiğim paça çekme kültürünün çocukları. Alışılmışın dışında bir iş yapmak isteyen kardeşimiz bu hayalini insanlara anlatmadan çaktırmadan başarıp o zaman söyleyecek işte. Yani başardıktan sonra. İnsanlara içinizdeki hayali anlatıp o fidanı insanların deşmesine izin vermeyin. Malesef birçok fidan bu yüzden ağaç olamadı.

• Hocam konu dışına açın konuyu gelişmeleri de yazarsınız. İyi olur

• Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış.

• Discrete matematik üzerine çalışan birisiyle konuşun. Mat analiz bilen de olur.

Dizilere dair

"E tabi bak bu rekürsif düşünüldüğünde genel terim şu algoritmayla şu denklemden çıkar bu nedenle yok efendim ikinci derece denklem olduğundan şunu sağlaması normaldir"

Gibi bir şeyle karşılaşma olasılığın yüksek.

Bu arada notere gidip matematik konusunda bilirkişi talep ediyorum denebiliyor muymuş ilk defa duydum.

Neyse hadi başarılar umarım çok kişinin işini kolaylaştırabilecek bir şeydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemochi

Liseli derken? Üniversiteliyim ve 2.yılıma başlayacağım Eylül'de. Okuma ve anlama probleminiz var sanırım. Ayrıca 1000 senedir kimsenin "olabilirite" gibi komik bir yazım hatası yaptığı görülmemiş ama siz yapmışsınız işte.

Sen içinden sonra virgül koy sonra milleti yazım hatası diye eleştirmeye başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitsevergebey

Dikkat ettiğim kadarıyla sürekli insanları küçümseyici şeyler söylüyorsun. Bence bu yaptığın zarardan başka bir şey değil. Hep söylediğim şeyi yine tekrarlıyorum: Sorun üretme çözüm üret.

Nerede böyle şeyler yazmışım?
    Soru tipine özel formülü tubitaka göndermeye çalışan bir herifin bu kadar ciddiye alınması hiçte normal değil, yorumlar çok komik.
  • bluemochi B kullanıcısına yanıt
    şöyle de bir söz var, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. uza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick dick

dostum liseliyi eğitiminden dolayı demedim istersen 30 yaşında ol o ayrı bişey.ikincisi ufak imla hataları olabilir umursamıyorum pek başbakanlığa makale yazmıyorum sonuçta.sadece çok hayalperest insanlara katlanamıyorum.yanılıyorsam şimdiden özür dilerim.reel dünyada başarılar

Bırak şu adamı dostum sanki kendisi yazmayı biliyor da millete laf sokmaya çalışıyor. Bırak istediği yere başvursun, hiçbir cacık çıkmaz.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    aga adam soru tipine çözüm bulmuş matematiksel bir şey sanıyor ahahaahah.https://www.youtube.com/watch?v=phQpIQLZMEg bu videodaki adam gibi xDDDDD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenene

aga adam soru tipine çözüm bulmuş matematiksel bir şey sanıyor ahahaahah.https://www.youtube.com/watch?v=phQpIQLZMEg bu videodaki adam gibi xDDDDD.

Konudaki en mantıklı yorumlardan bir tanesini attığın için teşekkürler.

Şu konuya her gün gülmek için girebilirim. Mezun senemde motivasyon problemi yaşatmayacak bir konu. Her gün gülme dozumu buradan alacağım.

• tebrikler dh gururu olacaksın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.