Şimdi Ara

DİZİLER VE SERİLER KONUSUNDA BELLİ BİR SORU TİPİNE AİT BİR FORMÜL BULDUM (TROLL DEĞİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet durum başlıkta belirttiğim gibi, şu anda üniversitedeyim ama sınava hazırlanıyorum. Geçen sene bulmuştum aslında ancak ne kadar tubitakla irtibata geçmeye çalıştıysam olmadı. Formülü bilirkişi niyetine hepimizin bildiği malum hocaya attım ancak o da takmadı. Baştan söyleyeyim dalga geçecekseniz hiç uğraşmayın. Troll değil. Gerçekten yardımcı olabilecek kişilerden hangi adımları izlemek gerekir bu konuda bir öneri bekliyorum. Yarın notere gitmeyi düşünüyorum bilirkişiler incelesin diye. (Sen bilinen bir şeyi bulmuşsundur vs diyecekler için, matematiğe çok küçük yaşlardan beri özel merakım var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemochi -- 21 Ağustos 2017; 22:10:27 >

• özelden bana yollar mısın hocam telif falan uğraşmam işime yarar belki sınavda

• Formülü atta gülelim azcık.
  • Hocam bana da özelden atar mısınız rica etsem ?
  • Atma hocam kimseye Tesla-Edison gibi olur sonun
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Neden? Dünya üzerindeki herhangi bir yabancının başarabileceğini düşündüğünüz herhangi bir şeyi kendi insanımızın başarabilme ihtimali size espri gibi mi geliyor? Ama şöyle bir söz var, kişi kendinden bilir işi.
  • 2 konuyuda bitirmeye üşeniyorum atta keyfimiz yerine gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemochi

Neden? Dünya üzerindeki herhangi bir yabancının başarabileceğini düşündüğünüz herhangi bir şeyi kendi insanımızın başarabilme ihtimali size espri gibi mi geliyor? Ama şöyle bir söz var, kişi kendinden bilir işi.

Dünya üzerinde başka birinin başarabileceğini düşündüğümü nereden biliyorsun? ki böyle bir şey imkansız. Ülkemizde binlerce yayın var, on binlerce birbirinin türevinde soru tipi var. Sen bir soru tipini çözüme ulaştıran bir formül bulduğunu iddia ediyorsun ki doğrudur, böyle bir şey gayet normal. Noter seni bu on binlerce soru tipinden bir dangalağın salladığı soruyu çözdüren formülüne zaman ayıracağını mı zannediyorsun?

Hangi filmi izleyip geliyorsunuz bilmiyorum ama bizde isterdik MEB kitaplarında DH üyesi bluemochi formülünü görmek.

• bluemochi B kullanıcısına yanıt
    Bize de atta kurtar beni 2 konudan
  • ispatı varsa gönder yoksa burayı terket
  • hocam banada atarsanız yardımcı olurum eğer bu toplu sorularda filansa bizim hoca bi förmül söylemişti siz bi atın bana
  • Hocam at belki yardımcı oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 senedir kimse bulamamış iş bizim liseli arkadaşımıza kalmış.evet sanırım olabiliritesi var
  • Ben de 6. sınıftayken bir sayinin 1 eksigi ile 1 fazlasının carpiminin karesinden 1 eksik olduğunu bulmuştum ama meğersem biliniyormuş zaten,naparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Dot -- 21 Ağustos 2017; 21:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick dick

1000 senedir kimse bulamamış iş bizim liseli arkadaşımıza kalmış.evet sanırım olabiliritesi var

İşin garip tarafı: Piyango çıkmadan önce hiç aramayan, piyango çıkınca telefonları rahat bırakmayan uzak akrabalar gibi bir çok üyenin arkadaşa yardım etmek istemesi.
  • hocam taşlanmaya başladıysanız harbiden güzel,işe yarar bir şey bulmuşsunuzdur . baktım baya taşlanıyorsunuz . tebrik ederim .
  • nick dick kullanıcısına yanıt
    Liseli derken? Üniversiteliyim ve 2.yılıma başlayacağım Eylül'de. Okuma ve anlama probleminiz var sanırım. Ayrıca 1000 senedir kimsenin "olabilirite" gibi komik bir yazım hatası yaptığı görülmemiş ama siz yapmışsınız işte.
  • Forumun bu ayki popüler insanlari "Tip kazanamayıp tıpı boklayanlar "gibilerle dolmuş burası.Oyle degisiksiniz ki adamin yazdigini doğru dürüst okumadan eleştiriye gecmissiniz. Çirkin duygularla bir insani küçümseye hakkiniz yok ki.

Cok saçma bulduysan ya he he de geç ,uğraşmaya dahi tenezzül etme .Sizin gibilerin yetişip de ne yazık ki bi yerlere gelmesi nedeniyle bu ülkede bilim gelişmiyor.

• izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun, destek görmek sevindirici. Dediğinize harfiyen katılıyorum. Bazı insanlar bir şeyleri kendi başaramıyorsa, bir başkasının da aynı şekilde başarılı olmasını istemiyorlar herhangi bir konuda. Bu yüzden de taşlamaya demotive etmeye çalışıyorlar.
  • reyb kullanıcısına yanıt
    "Tıp bitti artık" diyeni bile gördüm Teşekkürler bu arada yazdıklarına katılıyorum, şu anki eğitim sisteminin yanlışları bu tarz insanların hiç haketmedikleri yerlerde olmalarına sebebiyet veriyor maalesef. Üniversiteler kendi öğrencilerini sanat, müzik, spor dalındaki başarılara, gönüllü hizmet, icat-buluş, yarışma, olimpiyat vs. gibi durumlara göre seçmedikçe bunun yanlışlarını görmeye devam edeceğiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.