Şimdi Ara

dizimag kapandı.sahibi hapis yolunda (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

abartmışlar iyice günde 7 bin dolar kazanacağını hiç zannetmiyorum.

dostum sen dünyalımısın ?

yok satürnden geldim keşif amaçlı.

o halde o site hakkında kısa açıklama yapayım bu tahmin oranlarını görmeden önce her siteye girişimde ne kadar reklam kaynıyor şuna bak, çok para basıyordur bu günlük diyordum ve haklıymısım yani sitenin pagerank değeri zaten söylememe gerek yok reklamlar pervane

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Neden yasakladılar onu anlamadım.

:S

Hayda
  • Sevindim açıkçası, ben şu ana kadar bütün dizileri torrentten indirdim, devam da ediyorum. Teknik olarak torrenti bitirmeleri çok zor. Bu sitenin de bu kazancına rağmen ****'a yaptığı şeylerden dolayı iyice soğumuştum, iyi olmuş.
  • torrente dokunmasınlarda
  • alternatif önerecek var mı? Hiç biri dizimag in yerini tutmuyor.
  • Bunu İzliyordum Ben
     dizimag kapandı.sahibi hapis yolunda
  • yok günde 100000000 dolar kazanıyodu saçmalamışlar iyice hapis cezası verilmez
    süper siteydi yazık oldu
  • Turkiyenin The pirate bayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekmi şimdi bu haber
  • kapıma gelip para isterlerse alacakları bu

(o)))

• Arakdaşlar, torrent ve ya online platform olarak önerebileceğiniz site varmı? PM'den gönderebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

Dizimag sayesinde torrent indirmeyi bırakmıştım.

+1905 oynadığım tek oyunda bf3 onu da orjinal oynuyorum film de izlemeyi bıraktım torrent'ı bırakmıştım sayelerinde ama şimdi hapis mapis vay be, aslında buna bir tepki koyulması lazım pirat-e bay'e destek çıkıldığı gibi destek çıkılması lazım
  • arkadaşlar dizimag ı hiçbir site tutmaz ama alternatif olarak arayanlar şu siteye bir göz atsın...

http://www.tvyo.com/
  • aRŞ-ı aZaM kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar dizimag ı hiçbir site tutmaz ama alternatif olarak arayanlar şu siteye bir göz atsın...

http://www.tvyo.com/
    Paylaş
  • yılda 2.5 milyon dolar ise. bu site kaç sene ayakta kaldı bu peroformasta. Her neyse 10 milyon dolar cukka yapmışlardır. Bende bi ara yapıyordum da geri mğ3 e döndüm. Onuda korkudan iptal ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

yalnız varya aç kaldık açıkta kaldık gibi başka bir siteden izleyip dizimag'e ihanet etmiş gibi hissediyorum

hangi siteden izliyorsunuz?
  • XiQua kullanıcısına yanıt
    TEKRAR AÇILDI

DİZİMAGG OLARAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riwalp

TEKRAR AÇILDI

DİZİMAGG OLARAK.

WP üzerinde açacaklarını sanmıyorum, fake site.
  • quote:

abartmışlar iyice günde 7 bin dolar kazanacağını hiç zannetmiyorum.

az cok site isi ile ugrastiysan bilirsin.
    gunde 536 000 kisi giriyormus. bi reklama tiklama basina az cok 0.01$ veriyor desek 5360 $ yapiyor. sadece tiklamalardan. sen tiklamam diyorsunda, videonun basinda ve sonunda 2 reklam vardi biliyorsun. o para fazla degil yani gunluk 536000 ziyaretcili bi siteye gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Bende Tivibuda var Digitürkte.İkisine aylık 120 liradan fazla para ödüyorum.Dizimagde adam tek kuruş ödeme yapmadan izliyordu.Benim anlamadığım mesele (kısmen tivibuda var)diziler arşivlenip yeniden izlenebileceği yasal bir sistem olamaz mı?O kadar para ödüyoruz işimiz gücümüz oluyor dizi belgesel vs. kaçıyor.

Yok bildiğim kadarıyla...Çünkü bunu WB yapamaz...senin ülkenin bir yatırımcısı gidecek ve WB a teklif götürecek...Fakat...orada da zorluk var...Bu yabancı yapımlarla ilgili DVD vs ile anlaşmış kuruluşlar var...SANIRSAM...mevcut antlaşmalar gereğince eski distribitörlere maddi zarar verecek bir iş yapılamıyor....tahminim bu...Mesela bi örnek...bi plak şirketi Türkiye de bi distribitörle anlaşıyor...Mevcut antlaşma nedeniyle mesela artist "ya ben bu ülkeye müziklerimi internetten de direk satiyim" diyemiyor...ABD de dijital devrim olduğunda fiziksel dvd/cd/bilmemne üreticileri batacak diye çok korkuldu...Çözümü de şöyle yaptılar...Dijital ürünlere "sadece abd de satılır" ibaresi eklediler...en azında fiziksel medya üreten firmaları 2-3. dünya ülkelerine yönlendirdiler ve batışların önüne geçildi...Bu benim tahminim...Bu piyasayı 10 yıldır takip ediyorum...durum bu....
    Keza itunes US de diziler ÇOK DÜŞÜK bi fiyata kiralanıyor...buraya gelse ne olur? Digitürk-Tivibu bildiğin batar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli55 -- 21 Aralık 2013; 14:20:40 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.