Şimdi Ara

Dizimag vs sitelerden nasıl videoları indirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok fazla dizi izliyorum ve bazen internet olmuyor internet buldugum yerlerde sekmelerde tek tek bölümleri açıyorum benim için çok zor oluyor.
    Bildiğiniz bir uygulama varmı örneğin sağ tıkla indirme vs gibi yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
    not:macbook air kullanıyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dizimag'den Video İndirme Kılavuzu

İstediğiniz dizi ve filmleri bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirmek mi istiyorsunuz? Dizimag, geniş video arşivine erişim sağlayan popüler bir platformdur. İşte Dizimag'den video indirmek için adım adım bir kılavuz:

1. Dizimag'den Video Bulun:

İndirmek istediğiniz diziyi veya filmi Dizimag'de bulun. Arama çubuğunu kullanabilir veya kategorilere göz atabilirsiniz.

2. İndirme Bağlantısını Bulun:

Videonun oynatma sayfasını açın. Video oynatıcının sağ alt köşesinde "İndir" düğmesi yer alır. Bu düğmeye tıklayın.

3. Uygun İndirme Seçeneğini Seçin:

Farklı video kaliteleri ve formatları için birden fazla indirme seçeneği sunulacaktır. İstediğiniz kaliteyi ve formatı seçin.

4. İndirme Konumunu Belirleyin:

Videonun bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedileceği konumu seçin.

5. İndirmeyi Başlatın:

"İndir" düğmesine tıklayarak indirmeyi başlatın. İndirme işlemi, video boyutuna ve internet bağlantı hızınıza bağlı olarak biraz zaman alabilir.

6. İndirilen Videoyu Bulun:

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, videoyu seçtiğiniz indirme konumunda bulabilirsiniz.

Hatırlatma:

• Dizimag'den video indirmeden önce platformun kullanım koşullarını kontrol etmeyi unutmayın.
    • Telif hakkıyla korunan videoları indirmek yasa dışı olabilir.
    • Güvenli ve yasal indirme yöntemlerini kullanın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben hiç denemedim ama Internet Download Manager diye bir şey duymuştum galiba bu işlere yarıyodu. Fakat ben torrent kullanarak indirmenizi tavsiye ederim.
  • İnternet Download Manager. Google'dan araştırıp fullini indirebilirsin. Torrent kadar hızlı indirir emin ol. Videoyu açtığında kenarında bu videoyu indir yazar direk indirirsin. Yılların programıdır. Başka birşey aramana gerek bile yok
  • Mozillanın eklentisi var zamanında kullandım memnun da kaldım tavsiye ederim..
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/download-flash-and-video/
  • Apple konusuna yazmışsın.. Eğer Mac bilgisayar kullanıyorsan internet download manager programı windows sistemleri içindir. Mac OSX de çalışmaz. Millete yanlış bilgi vermeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

Apple konusuna yazmışsın.. Eğer Mac bilgisayar kullanıyorsan internet download manager programı windows sistemleri içindir. Mac OSX de çalışmaz. Millete yanlış bilgi vermeyin

Arkadasın dediği gibi konudada yazdım macbook kullanıyorum idm de mac de yok başka tavsiyelerinizi bekliyorum birde bir arkadasta Torrent demişte altyazi vs sıkıntı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.