Bildirim
Dizüstü adaptör?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hangi alışveriş sitesinde yazdıgına baglı çalıştırıp calıstırmadıgını bilmiyorum ama bazı alısveris siteleri bilgiler ne ise aynısını yazıyor -
bende HP G61-455ET modeli var. yukarıda belirtiğim iki güç değerlerine görede bu modele uygun bilindik sitelerde adaptör satılmakta. Sanırım yüksek değerli adaptör düşük olanın yerine kullanılabiliyor. ucu uymak şartıyla tabi. Ben kullanıyorum sorun yok diyen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isobil -- 2 Ocak 2014; 11:22:10 > -
-
Çalıştırıp çalıştırmaması mesele değil. Çalıştırsa ne olucak ? Ne amperi tutuyor ne voltajı tutuyor. Unut onu pc yi veya adaptörü patlatırsın. -
18.5 yerine 19 kullanılır elbette fakat uzun vadede sorun çıkar mı bilinmez
beslenen cihazın iç parçaların kalitesi önemli
ama yine de sağlam olsun 19 kullanın
voltajda yüksek veya düşük olması sorun çıkarabilir
amper ise voltaj kadar önemli değildir fakat belirtilen değerden düşük olmaması lazım
4,74a isteyen cihaza 3,5a bağlanırsa adaptör çok ısınır ve kaliteye bağlı olarak bozulabilir
yüksek olmasında sakınca yoktur
5-6amper kullanılabilir -
laptopta voltaj değerleri silinmiş, HP nin kendi sitesindede sadece 90 watt yazıyor. Böyle iki farklı değer görüncede emin olamadım. Lovelorn Rhapsody nın dediği gibi sakata gelmeyelim dedim. O yüzden garanti olsun diye yüksek değerlere sahip olanını alıp kullansam sorun olur mu diye sormak istemiştim -
zaten 90w ise doğru olan adaptör 19v olandır
18,5x3,5 = 65watt
19x4,74 = 90watt -
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977
zaten 90w ise doğru olan adaptör 19v olandır
18,5x3,5 = 65watt
19x4,74 = 90watt
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- asus format tuşu
- google silinen şifreleri geri getirme
- reboot and select proper boot device
- youtube video açılmıyor
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- laptop menteşe tamiri
- internetim çok yavaş
- video boyutu küçültme
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X