Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayar alımı için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında bu konunun başlığı var ama oraya onay gerektirdiği için yazamıyorum.O yüzden, böyle bir başlık açtım.Ben bir tane dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum.Öğrenciyim.Oyun da oynamak isterim fazla kastırmadan.Bütçe 1500 tl ye kadar.Ben 3-4 tane baktım ama karar veremedim. Sizlerden yardım istiyorum.İlk olarak DATRON TW7M veya DATRON TW8M den birin alacaktım.Datron 7MDatron 8M ama bir arkadaşım bunların ekran belleği paylaşımlı olduğu için ramden yer ve oyunlardaf sorun çıkarır dedi.Sizce o kadar da etkiler mi (normal 256 mblik paylaşımsız kartlara göre çok fark eder mi)? Daha sonra casper nirvanalara baktım.2 tane seçtim ordanda casper nirvana ve diğer casper sizce bunlar nasıl? son olarak ta acer acer ve lg , bu ikisi hoşuma gitti.Sizlerden yardım bekliyorum.en fazla 1550 tl verebilirim. Bu verdiğim markalar nasıl? sizin bildiğiniz olumsuz yanları nedir?Hangisi almamı tavsiye edersiniz? şubatın ilk haftası alacam ama almadan önce iyi bir araştırayım dedim ve en geniş başlıkları ve bilgiyi bu forumda gördüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunlardan başka benim söylediğim fiyat aralığında sizin tavsiye ettiğiniz varsa yazın lütfen.Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasd100 -- 21 Ocak 2009; 13:48:12 >

• arkadaşım ben de senin gibi aynı bütçeye sahibim ve uzun bi süre araştırdık ve ACER AS5930G-582G25MN i almaya karar verdik.daha almadım ama özelliklerine ve fiyatına bakınca çok cazip geliyor. tavsiyem budur. teknosa ve vatanbilgisayarda bulabilirsin. saygılar...
  • Datron TW8M'deki ekran kartı oyun için vasat bir karttır.Yeni çıkan oyunları düşük ayarlarda oynatabilir.1550 tl'ye bu casper olabilir.Ayrıca şu an vista kullanan bütün laptoplarda paylaşımlı bellek vardır.
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1858
  • Acar Wlmi 1650 100gb harddisk ati mobllily ridem x3on ekrankartı Ordinateur portable - 15.4 po - Intel Pentium M 740 / 1.73 GHz - Disque Dur : 100 Go - RAM : 1 fiyat 500ytl alman malıdır acilen zarına satılık tır almak isteyen 5459424634 levent demir ankara heryere gönderilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.