Şimdi Ara

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALMAK İSTEYENLER İÇİN KAÇMAZ FIRSAT LenovoIdeaPad 330S i5 8250U 81F4004DTX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-330s-intel-core-i5-8250u-8gb-256gb-ssd-radeon-535-windows-10-home-14-tasinabilir-bilgisayar-81f4004dtx-p-HBV00000KAWIM?magaza=Alisverisim

Lenovo IdeaPad 330S Intel Core i5 8250U 8GB 256GB SSD Radeon 535 Windows 10 Home 14" Taşınabilir Bilgisayar 81F4004DTX

2.056,92 TL

Daha önce de paylaşmıştım zaman zaman stoğa girip kayboluyor. Ben de 1 adet satın aldım ancak henüz kargoya verilmedi. Başka sitelerde 4000 TL civarında bir fiyatı var.

akakce.com
    Lenovo Ideapad 330S 81F4004DTX i5-8250U 8 GB 256 GB SSD Radeon 535 14" Notebook Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-lenovo-ideapad-330s-81f4004dtx-i5-8250u-8-gb-256-gb-ssd-radeon-535-14-fiyati,404917681.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 21 Mayıs 2019; 17:50:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitti, çok iyiymiş
  • Konu daha önce açıldığında alanların ki ellerine ulaştı mı ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Konu daha önce açıldığında alanların ki ellerine ulaştı mı ki?
    Ben almıştım, bugün kargoya verileceği yazıyordu ancak bu saate kadar sipariş sayfasında bir hareket olmadı. Belki de siparişini iptal eden başka birinin ürünü stoklara tekrar girdi ve bitti.

Ürün gelmezse D-Market'i Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edebilirsiniz.

Çünkü hafta boyunca aynı ürün bu şekilde stoklara girip stoktan düştü. Zaten ilan ettikleri fiyattan satmak zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Ben almıştım, bugün kargoya verileceği yazıyordu ancak bu saate kadar sipariş sayfasında bir hareket olmadı. Belki de siparişini iptal eden başka birinin ürünü stoklara tekrar girdi ve bitti.

Ürün gelmezse D-Market'i Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edebilirsiniz.

Çünkü hafta boyunca aynı ürün bu şekilde stoklara girip stoktan düştü. Zaten ilan ettikleri fiyattan satmak zorundalar.

Alıntıları Göster
    Ben geçen sefer almıştım.ama büyük ihtimalle göndermeyecek bugün son gün zaten. Thh'ye hepsiburadayı verirsek olur mu ki? Siz ne yapacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

Ben geçen sefer almıştım.ama büyük ihtimalle göndermeyecek bugün son gün zaten. Thh'ye hepsiburadayı verirsek olur mu ki? Siz ne yapacaksınız?

Alıntıları Göster
    Parayı Hepsiburada'nın hesabına gönderdiğimiz için ben Hepsiburada'yı vermeyi düşünüyorum. Şöyle bir sorunla da karşılaştım belirtmek isterim.

HB'den satıcısı X firma olan ve servisine (ve TR içi resmi dağıtımına) Arena Bilgisayar'ın baktığı bir ürün satın almıştım. Servis süresinde tamir edemediği için Arena Bilgisayar'a THH'de dava açtım ama THH davayı Arena'ya değil satıcı kimse ona açmam gerektiğini söyledi. Oysa satıcı X firması ile sorun yaşamamıştım.

Ben bu ürünü havale ile satın aldım. Sipariş tarihi 14 Mayıs. Bir hafta boyunca parayı D-Market (hepsiburada.com) uhdesinde tutup satıcının da ara ara ürünü yeniden bu fiyattan satışa sunmasına müsade eder ve ürünü göndermezse söke söke alırım o bilgisayarı.

Zaten HB ile yaşadığım başka bir sorun var. Mahkeme ücret iadesi kararı vermiş 6 bin liralık ürün için. Ürünü iade ettim. Parayı iade etmiyorlar. Neymiş ürün eksik ulaşmış ellerine. Kargo tutanağı nerde diyorum. Araştırıyoruz diyorlar. İcraya verdim. İcra dosyasına parayı yatırmışlar ama İcra Dairesi de komik bir şekilde paramı hesabıma göndermiyor. Neymiş? Karşı tarafın beyanda bulunması lazımmış.

• sizin bugün aldığınız fiyatı kaçtı? 2.056TL mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

sizin bugün aldığınız fiyatı kaçtı? 2.056TL mi?
    2081
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.