Şimdi Ara

Dizüstü Bilgisayar Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Şuan elimde 3 yıldır kullandığım Toshiba Satallite L850D dizüstü bilgisayarım var. Uzun zamandır ısınma problemi vardı ben de termal macunu yeniledim bir gün önce herşey sorunsuz çalışıyordu ve ısınma sorunu da düzelmişti, ama bugün F1 2012 oyununa girerken mavi ekran hatası verdi ve kapandı. Tekrar açtığımda ise ekran kartı sistemden kaybolmuştu. Sürücü kurmayı birçok kez denedim ama maalesef hiç bir şekilde kurmayı başaramadım. Az önce formatlamama rağmen sürücü yine yok son çareyi sizlere yazmakta buldum şimdiden çok teşekkürler.

• Selamlar,

Muhtemelen gpunuz ömrünü tamamladı. Normal şartlarda driver kurulu olmasa bile bu alanda donanımı görmeniz gerekmekte eğer biostan yada başka bir kapatma düğmesiyle fiziksel olarak kapatılmadıysa.

Geçmiş olsun

Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde gözüküyor normalde 7610m harici ekran kartım var. Bu arada resimlerde görüldüğü gibi dahili ekran kartım 7660g sistemde gözüküyor. Bunu kullanma gibi bir şansım var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erkan308520 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Öncelikle amd olduğu için sistem biraz daha farklı fakat biosuna bakarak bunu yapabiliyormusunuz yapamıyormusunuz bakmanız gerekiyor. Normal şartlarda bu özellik biosa eklendiyse dahili iptal edip harici kullanımına devam edebilirsiniz. Fakat biosta yoksa araştırmak gerekebilir. Bunu yazılım ile yapan varmı nasıl yapıyor gibi.

Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkürler. Biosa baktım çoğu ayar yok benim bios güncelleme yapıp o ayar yerini açmam lazım galiba biraz uğraşayım bu yönde bakalım inşallah düzelir tekrardan çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.