Şimdi Ara

yeni aldığım laptopun ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nvidia geforce 710M performans olarak nasıldır hata mı yaptım bunu almakla

pc bu:http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-lv44-hc-604tk-lv44-notebook-core-i5-3230m-26ghz-8gb-500gb--2gb-173-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65159#allImages

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaTTidU* -- 26 Ağustos 2013; 0:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

nvidia geforce 710M performans olarak nasıldır hata mı yaptım bunu almakla

pc bu:http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-lv44-hc-604tk-lv44-notebook-core-i5-3230m-26ghz-8gb-500gb--2gb-173-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65159#allImages

Hemde ne hata bu laptop oyunlarda ısınır hocam
    oyun için lenova asus msi

• msi ge 60 düşünüyordum normalde bütçe kısıtlıydı ucuz geldi bu kullanan bir arkadaş ısınma yapmaz demişti siz böyle deyince kaynar sular döküldü kafamdan :(

• quote:

msi ge 60 düşünüyordum normalde bütçe kısıtlıydı ucuz geldi bu kullanan bir arkadaş ısınma yapmaz demişti siz böyle deyince kaynar sular döküldü kafamdan :(

ben hiç kullanmadım packard bell sadece bu markanın ısındığını duydum ama kendiniz bir inceleyin deneyin
  • açıkçası korktum umarım sıkıntı olmaz şu an bataryası doluyor yarın kullanmaya baklayacağım tam olarak

• ekran karti kotu gibi

• quote:

açıkçası korktum umarım sıkıntı olmaz şu an bataryası doluyor yarın kullanmaya baklayacağım tam olarak

inşallah olmaz hocam iyi akşamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Isınma sorunu olacağını pek sanmam ama fiyata lenovo z500 daha iyi bir seçim olurdu. 710m oyunlar için yeterli sayılmaz.
  • quote:

açıkçası korktum umarım sıkıntı olmaz şu an bataryası doluyor yarın kullanmaya baklayacağım tam olarak

abi kime sordun alırken yahu keşke haberm olsaydı 1600 tlye 710m ne demek abi ya valla yazık olmuş ben 1400 1500 e 740M li laptop öneriyorum mis gibi ekran kartı.
  • oyun falan açmaz o kart. ancak nette gezersin. marka zaten felaket olmuş. packard bell nedir abicim ya. eğer imkanınız varsa gidip değiştirin o ürünü yoksa elinizde patlar.
  • 1399'a aldım hocam ama yinede kötü galiba yeni oyunları çok yüksek olmasa da çalıştırır değil mi?
  • LaTTidU* kullanıcısına yanıt
    Hocam çalıştırması zor ben packard bell ls44-610tk kullanıyorum. 7670m 2 gb ekran kartı ile crysis 3 low-med arası açıyorum ama senin ekran kartıda kötüymüş. Zor yani bütün ayarları kıssan belki. Ve evet packard bell diğer bilgisayarlara göre ısınıyor biraz . Ama ben aldığım fandan kaynaklı olduğunu düşünüyyorum çünkü 17 inç e küçük gelen bi fan aldım.Ayrıca adaptörsüz o da ısıtyıor yani. Mesela geçenlerde arkadaşa gt645m ekran kartı olan z500 aldık 1500-1600 tl civarına gayet iyi alet . Benim ekran kartım 635m-640m arası birşey .

Oyun oynarken yazın klavye kullanıyorum öbür türlü hem ısınmasından rahatsız oluyorum hemde boynum ağrıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 26 Ağustos 2013; 11:03:44 >
  • 710M vasat bir kart. Almadan önce şu siteden inceleyebilirsiniz:www.notebookcheck.com
  • quote:

1399'a aldım hocam ama yinede kötü galiba yeni oyunları çok yüksek olmasa da çalıştırır değil mi?

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-710M.84746.0.html

burdan bak işte açtığı oyunları hangi seviyede açıyor. sıkıntı yani iyi değil.
  • ben 2 sene önce packard bell leptop almıştım yanlış hatırlamıyorsam 640m vardı i5 di çözünürlük 1366x768 olduğu için battlefield 3 ü ultrada oynamıştım. hiç ısınma vs sorun yaşamadım keyifle kullandım crysis 2 vs bitirdim. bunda çözünürlük 1600x900 olduğu için oyunlarda en net görüntüyü bu ayarda alırsın, eğer masaüstü sistemlerdeki gibi ilk rakam seri sonraki 2 rakam model numarası ise korkarım 710m ekran kartın benim 2011 haziran ayında aldığım packard bellimdeki 640m den daha kötü. üstüne çözünürlüğü de yüksek.

yine hafızam yanıltmıyorsa easy note serilerinde ürün yelpazesi var sitesinde siz genel kullanım diye gösterilen film müzik vs modelini almışsınız. aynı modelin güçlü ekran kartı olanı vardır, packard bell de yerden yere vurmalık marka değildir bence
  • Ne olursa olsun kulaktan dolma bilgi ile "Packard Bell miii??? Isınır , Yanar" laflarına aldanmayın , packard bell hemen hemen HP ile aynı bilgisayar , tabiki laptop kasasının alimünyum alaşımlı olması bir avantajdır ama bu demek değildirki aşırı ısınacak.

Bunun yanında keşke almadan araştırsaydınız gt710 giriş seviyesi bile değil diyebilirim , performans olarak bütünleşik HD 4000 den iyi değildir.

Okadar parayı maalesef yanlış bilgisayara vermişsiniz.

Hatta size şöyle söyliyeyim %30 indirimle , Samsung Ultrabook vardı geçende 14inc , 1.7kg , 4GB ram , i5 , 8750 ekran kartı vardı üzerinde 1660TL fiyatlıydı.

Acele etmişsiniz.
  • cuoresportivo kullanıcısına yanıt
    resmen adam yanlış yönlendirdi yapacağım şeyleri söyledim sıkıntı yaşamazsın dedi upgrade etme imkanımız var mıdır acaba ?
  • 1 hafta dolmadiysa iade vatana

• quote:

resmen adam yanlış yönlendirdi yapacağım şeyleri söyledim sıkıntı yaşamazsın dedi upgrade etme imkanımız var mıdır acaba ?

hocam nezaman aldınız? İade etme yoluna gitmenizi öneririm , çok laf edeceklerini sanmıyorum.

Aynen aldığınız adama gidin bulun eğer simaen hatırlıyorsanız , işte ben oyun oynarım dedim siz bana bunu verdiniz yükleyip oynayın bir derim.

GT710 gerçekten kötü bir ekran kartı , yani paylaşımsız olsun diye konulan bir kart.

Ben daha 2 gün evvel bir tane ultrabook aldım hediye olarak , açtığımızda bir baktık ki önceden açılmış , hemen gittim dedim ben bunu birde hediye aldım vs. vs.. çok özür dilediler hemen geri aldılar.

Tabiki siz öyle demeyin ama anladığım kadarı ile pek anlamıyorsunuz ondan dolayı durumu anlatıp iade edin derim.

• quote:

Upgrade yapılmaz kolay kolay. Onarılamaz bir arıza çıkarıp (senden kaynaklanmayan) para iadesi alman tek şansın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.