Şimdi Ara

yeni aldığım laptopun ekran kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam jelatinleri söktüm oyun program kurdum az önce sıralamadaki yerine baktım sinir krizi geçiriyorum resmen 2013 oyunlardan hiç düzgün açmıyor bazılarını hiç geri de almazlar daha dün almama rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

hocam jelatinleri söktüm oyun program kurdum az önce sıralamadaki yerine baktım sinir krizi geçiriyorum resmen 2013 oyunlardan hiç düzgün açmıyor bazılarını hiç geri de almazlar daha dün almama rağmen

ya hocam dün aldım diyorsun birde hemen yarın götür , resmen kandırmışlar seni.

Şunu unutma bilgisayarı alırken sen bilmek zorunda değilsin , 60 yaşındaki dede de gelip oradan alıyor oradaki satışçıların işi bu , sana doğru bilgisayarı vermek.

Ne jelatini vardı da çıkarttın? Programı sil , geri götür.

Bende 2-3 hafta fln oldu sandım.

Gittiğinde pasif olma sakın , aynen başından geçeni anlat.
  • ekranın kenarında vardı bir kaç tane bir de şu ekranı klavye kısmına monte eden noktada vardı jelatin dün aldım işte grafik odaklı pc bunlar zaten dedi sıkıntı yaşamazsın crysis 3 test ettik falan dedi

• vatan kosulsuz 1 hafta dolmadan almak zorunda merak etmeyin

• quote:

ekranın kenarında vardı bir kaç tane bir de şu ekranı klavye kısmına monte eden noktada vardı jelatin dün aldım işte grafik odaklı pc bunlar zaten dedi sıkıntı yaşamazsın crysis 3 test ettik falan dedi

Crysis 3 GT710 da test mi etmiş

O adam bana gelecekti ki öyle birşeyle
  • hocam umudum yok ama geri alırlarsa ekran kartı olarak ne önerirsiniz

• quote:

hocam umudum yok ama geri alırlarsa ekran kartı olarak ne önerirsiniz

Minimumda GT640 , bulabilirsen GT740 , GT750 bile olabilir.

Belliki 1700 e kadar bütçen var , çok iyi araştır hocam , bir laptop için çok iyi para

Bu arada ben yerinde olsam gidip verirdim , hafta sonunu beklerdim , %25 ile 2000TL üzeri bir bilgisayar alırsın.
  • cuoresportivo kullanıcısına yanıt
    peki hocam bilmediğim bir ekran kartı varsa bu dediklerinizin dışında değerlendirmeyi neye göre yapmalı ?
  • quote:

peki hocam bilmediğim bir ekran kartı varsa bu dediklerinizin dışında değerlendirmeyi neye göre yapmalı ?

Hocam zaten sana olabilecekleri yazıyorum 2 çeşit var 1-Nvidia , 2-AMD

Nvidia ise zaten ya 6 ile başlar (640-650vb.. bu eski seridir) birde son seri var 7 ile başlar (740-750 gibi)

AMD ise 87 ile başlayanlara bakmalısın minimumda.(8750 vs.. gibi)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.