Şimdi Ara

Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mühendislik için programları rahatça kullanabileceğim fakat daha çok oyun için iyi bir dizüstü arıyorum. bikaç modele baktım fakat yorum bulamadım kullanan varsa veya tavsiye edebilecek olan varsa öneri istiyorum. 4000 max. 4500 tl ye kadar alabilirim büyük ihtimalle

2 modele baktım

1. TOSHIBAX870-14T NOTEBOOK
    2.MSI GT70 Dragon Edition 2 Extreme

Msı nin fiyatını bulamadım oyunlarda yüksek performans almak istiyorum bana bu ürünlerin yorumu veya fiyatı konusnda yardımcı olabilen olursa sevinirim. Ayrıca MSI yi türkiyede nereden temin edebilirim satan bi yer bulamadım henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByNwO -- 29 Eylül 2013; 0:41:52 >

• yok mu yardım edebilcek biri
  • Arkadaşlar acil birkaç gün içerisinde alıncak çünkü. 4000-4500 tl ye kadar önerebilceğiniz başka notebooklar varsa tavsiye istiyorum.
  • Msi GT70 serisi şu sıralar 5 bin liralarda geziniyor. Toshiba qosmio serisine ise hiç bulaşma derim, ben aldım özellikleri fiyatı çok uygundu, performans harika ancak aşırı ısınma sorunu var ve soğutucu ile bile düzelebilecek bir durum yok, kasası hem ağır hemde her dokunduğunda iz kalıyor. sıcaklığı kasadan da çok fazla hissediyorsun.

GT serisi çok iyi aslında ancak verdiğin fiyat aralığında yok 5000 liradan başlıyor. Onun dışında Monster hemen teslim sistemine geçmiş eğer artık eskisi gibi değillerse MONSTER® Q47P150SM01 15.6" bu ürün alınabilir hatta ssd bile taktırılabilir böylece gayet iyi bir bilgisayara 4 bin lira civarına almış olursun.

• ben biraz ekranı büyük olsun istiyorum bu monsterla toshiba arasında ne gibi farklar var hangisi daha iyidir açıklayabilir misin
  • Isınma olayını belirttiğime göre belirttiğin toshiba ile monster arasındaki farklar işlemci, ekran kartı, ram ve hdd hız farkı, verdiğim monster modelinde bunlar toshibaya göye bariz üstün, soğutması da toshiba ya göre çok daha iyi ve toshiba'dan daha ucuz.
  • o seri ve performansta toshiba daha düşük performansta kalır

yeni serileri daha iyi seçenek olucaktır

http://www.notebookadresi.com/msi_nb_gt70_superr2_2od_452tr_notebook
  • Daha önce toshıba kullanıcısı olark toshıba tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.