Bildirim
DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIM YAVAŞLADI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
teşekkürler wifi ile bluetoot tamam da virüs mü var acaba hala çok yavaşşş -
quote:
Orijinalden alıntı: aksaclidede89
teşekkürler wifi ile bluetoot tamam da virüs mü var acaba hala çok yavaşşş
ben pc mi aldım ilk günler internetten izlediğim videolara hiç takılmıyordu ..aktarım yaparkende bayağı hızlıydı ama hayatımda hiç antivürüs kullanmadım ve videlarım hepsi takılıyo ve pc im çok yyavaşladı... yani virüslerden kaynaklı .... ( ama halen antivirüs kullanmıcam kesin kararlıyım ) -
aramızda kalsın dostum bende hiç antivirüs kullanmıyorum -
AVG'yi öneririm. Diğerleri gibi sistemi sıkmaz, darboğaz etmez. Ordan burdan uyarı pencereleri çıkartmaz. Programı kurduktan sonra küçük bir ayar yapmanız yeterli.
Ccleaner programını kurup sisteminizi temizlemenizi öneririm. Gözle görülür bir artış söz konusu çünkü. -
büyük ihtimal fanın tozlandı işlemci ve e.kartını iyi soğutamıyor ya da virüs bulaştı. temiz bir formattan sonra hala yavaşlama varsa ya iş başa düştü diyip fanı temizleyeceksiniz ve termal macunu değiştireceksin ya da bir bilgisayarcıda bu işlemleri yaptırmanız gerekecek -
quote:
Orijinalden alıntı: aksaclidede89
aramızda kalsın dostum bende hiç antivirüs kullanmıyorum
benim masaüstünü bi görsen dersin sanki sadahane :D darma duman..yakında 3 çeşit çöp kutusu çıkaracam -- plastik , kağıt , cam--
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X