Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayarıma ekran gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, hp g62 b16st bilgisayarıma ekrana görüntü gelmemesi sebebiyle format attım. Format sonrası ekran kartının driverını yüklerken ekran birden gitti kapattıktan sonra tekrar açtım, starting windowstan sonra ekran kararıyor ve bi daha hiçbir şekilde gelmiyor ama bilgisayarın açılış sesini falan duyuyorum. Güvenli modda görüntü gelirken normal başlatınca hep aynı sorunla karşılaşıyorum. Bu sorunun nedeni nedir? Nasıl çözebilirim? Bi yardım ederseniz sevinirim.

• Güvenli modda açın.Ekran kartı driverini silin.Sonra normal açın driveri yükleyin.Çözünürlük yüksek olduğu için ekran gelmiyordur diye tahmin ediyorum..Yada Harici bir monitore bağlayıp çözünürlüğü düsürebilirsiniz..
  • baya problem var anlaşılan
  • bence bilgisayarına komple yeniden format at zaten daha yeni format atmışsın , sonra ekran kartının en güncel versiyonunu siteden indir tekrar kur , çözünürlülükten kaynaklanacağını pek sanmıyorum. :)
  • 2 ekran kartının da driver'ını silince görüntü yeniden geldi. Şimdi internetten en son driver'ı indiriyorum. Umarım olur. Şimdilik yardımınız için teşekkürler. Daha sonra tekrar bi sorun çıkarsa yardımınıza ihtiyaç duyabilirim. Saygılar :)
  • Arkadaşlar sorunun kaynağını çözmüş bulunmaktayım amma ve lakin çözümü bulamadım :S Bilgisayarımda iki ekran kartı var. Intel'i kuruyorum bi sıkıntı olmuyor ati amd'yi kurunca ekran gidiyor. hangi driver'ı denediysem ne yaptıysam olmadı. Bi el atın arkadaşlar :)
  • HP zaten kendi sitesine sürücünün en güncel versiyonunu koyar sıkıntı yaşanmasın diye. Ekran kartının üretici sitesinden tekrar indir ya da beta sürücüsünü indir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizüstü pc önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.