Şimdi Ara

dizüstü cpu fanına üfledim bi daha çalışmıyo :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durum bu arkadaşlar bi arkadaşın tavsiyesi üzerine biriken tozu çıkarmak için havanın çıktığı yerden fana üfledim. ancak bunu çalışır durumda iken yaptım. o anda fan durdu we bi daha çalışmadı. şimdi 5 dk içinde işlemcinin orası el değilmeyecek kadar sıcak oluyo. dizüstün
    n altına fan için ayrı bi sökme yeri koymamışlar fana ulaşabilmek için tüm kasayı sökmnek gerekiyo. bundan da korkuyorum toplayamazsam diye. bu durumda çalıştırma ihtimalim war mı yoksa serwise mi yol alayım :(

• üflemiycektin abi ne yaoptın yaw
    çalışırken hem de üflemek çok sakat
    makinayı kapatıp üfleseydin keşke
    garantisi varsa servise yollamalısın
  • ben olsam sökerdim komple.. sorunun ne olduğunu anlamaya çalışırdım.. ama garanti dışı kalma gibi bi sorun olacaksa, servise götür derim..
  • garantisi biteli 2 yıl oldu ağzımız durmadı üfleyelim dedim geri dönüşü olmadı
    fan ayrı sökme gibi bi ihtimal yok komple kasa sökülüyo geri toplayamam korkusuyla sökemiyorum
  • 2 yıldan fazla bir zamanda laptopun fanının hava üflediği aleminyum soğutucu bloğun önünde kıl, tüy vs.. sonucu halı gibi yoğun bir tortu tabakası oluşur. Siz hava üfleyerek bu tortu tabakasının fanı sıkıştırmasına neden olmuşsunuz. Kuvvetli bir kompresör vs... (bir lastikçide) yardımıyla bu tortu tabakasını fanın içinden kurtarabilirsiniz. Bu yüksek üfleme kuvveti fana vs.. zarar verebilirsede laptop'u söküp-takma işleminden daha kolay bir yoldur. Laptop'a üfleyeceğiniz hava debisini ve kuvvetini bir miktar ayarlıyabiliseniz hiçbir problem olmadan sorunu aşabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

2 yıldan fazla bir zamanda laptopun fanının hava üflediği aleminyum soğutucu bloğun önünde kıl, tüy vs.. sonucu halı gibi yoğun bir tortu tabakası oluşur. Siz hava üfleyerek bu tortu tabakasının fanı sıkıştırmasına neden olmuşsunuz. Kuvvetli bir kompresör vs... (bir lastikçide) yardımıyla bu tortu tabakasını fanın içinden kurtarabilirsiniz. Bu yüksek üfleme kuvveti fana vs.. zarar verebilirsede laptop'u söküp-takma işleminden daha kolay bir yoldur. Laptop'a üfleyeceğiniz hava debisini ve kuvvetini bir miktar ayarlıyabiliseniz hiçbir problem olmadan sorunu aşabilirsiniz.

aynen

• dediğiniz gibi yaptım hocam hava üflettirdim hiç bişey kalmadı şu an çalışıyor tşk ederim yardımnlarınız için
  • Arkadaşım. İhlas ev aletlerinin X43821395-cl65 serisi Elektirik süpürgesiylede ara sıra bakım yaparsan ordaki teloreye sıkıntı yaşamazsın
  • Hoca ne nefes varmış sendeBende akıllı gibi ekran kartı fanına kompresörü tuttum ve fan devre dışı kaldı kart şimdi serviste.
  • g.olsun sizede :D
    öyle fazla üflemedim aslında ya daha püf demeden durdu fan :D
    ama şimdi eskisinde daha iyi oldu ısınma sorunu da kalmadı sayılır ara sıra yapmak gerekiyo demekki :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: exquisite

Arkadaşım. İhlas ev aletlerinin X43821395-cl65 serisi Elektirik süpürgesiylede ara sıra bakım yaparsan ordaki teloreye sıkıntı yaşamazsın

bu bi temenni mi yoksa az biraz reklam mı hocam :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Hoca ne nefes varmış sendeBende akıllı gibi ekran kartı fanına kompresörü tuttum ve fan devre dışı kaldı kart şimdi serviste.

• quote:

Orjinalden alıntı: exquisite

Arkadaşım. İhlas ev aletlerinin X43821395-cl65 serisi Elektirik süpürgesiylede ara sıra bakım yaparsan ordaki teloreye sıkıntı yaşamazsın

Reklam yapma

Bende elektrik süpürgesi ile klavyeyi fanları hep temizlerim sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.