HTC coşmuş bi kere durdurmak imkansız SHİFT ile meydan mı okuyor yoksa ipod maybod iphone miphone banane beni bilen bilir diyor ve her 3 ayda bir bomba patlatıyor adamalrın bu aleti bazı özellikleriyle dizüstünü aratmadıkları kesin
gerçi bazı özelliklerine bakınca ya bunu niye böyle yapmış diyebiliriz mesela kamera 1.2 mp ama ben pda ların kamerasını oldum olası sadece kart tanıma için kullandım ee normal bir digital fotograf makinesinden iyi resim çekmedikleri için ve onların yarısına bile yaklaşmadıkları ve iyi bir resim de ancak 6 7 mp le sahip makineler ile sonuç alınabilecekken valla ha 1.2 mp olmuş ha 3 pek de farketmez benim için ama diğer özellikleri gayet iyi hızı ram hafızası ve dahası eee birde geniş ekran internete dolaşmak office dosyası acıp yaratmak için biçilmiş kaftan ayrıca çözünürlüğü 800*480 1.2 ghz 30 gb eee yemede yanıda yat diyicem ama eniyisi yatmayalım da bol bol kurcalıyalım AH BİRDE GPS olsaydı onun için her gece karpuz keserdim
Genişlik 135 mm Yükseklik 190 mm 820 Kalınlık 30 mm 820 Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim Var Handsfree Var Bluetooth Var Ses kaydı Var 3G Var 820 Wireless LAN Var 820 HSDPA Var 820 Renkler Siyah 820 Uçuş modu Var 820 Bluetooth versiyon 2.0 USB Desteği Var
PDA Donanım Özellikleri
İşlemci VIA İşlemci hızı 1.2 Ghz RAM 1 GB Dahili harddisk 30 GB
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran Var Renk Sayısı 16000000 820 Ekran Çözünürlüğü 800 x 480 px Dokunmatik ekran Var
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 40 GB Harici Hafıza Yuvası Var Harici Hafıza Kartı Boyutu 1 GB Harici Hafıza Kartı Tipi MiniSD 820 Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 32 GB
Internet Özellikleri
Wap Var Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10 820 XHTML Tarayıcı Var 820 HTML tarayıcı Var UMTS Var E-posta okuyucu Var Edge Var Ekstra internet özellikleri Rss okuyucu Macromedia Flash Lite desteği Internet Explorer Mobile Pocket MSN Messenger Anında mesajlaşma Var 820
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler Var Mms Var Ekran koruyucu Var Java desteği Var 820 Mp3 çalar Var 820 Dahili kamera Var Video Çekebilme Var Video Oynatabilme Var Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, WAV, MPEG4, WMA 820 Görüntülü telefon görüşmesi Var Eksta multimedya özellikleri El yazısı tanıma QWERTY Klavye Var
Kamera Özellikleri
Çözünürlük 1.2 MP Web kamera özelliği Var
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri Var 820 Hesap makinesi Var Takvim Var Senkronizasyon Var 820 Tema desteği Var 820 Java Oyunlar Var 820 Ekstra Uygulamalar Ofis uygulamaları Windows Media Player 11 Resim ve Video düzenleme programı
Aksesuarlar Şarj Aleti Var 820 Data Kablosu Var Stereo Kulaklık Var Hafıza kartı adaptörü Var 820 Masaüstü standı Var Taşıma Kılıfı Var 820 Kalem Var 820
UMPC leri zaten bir süredir az çok araştırıyorum. Henüz çok pahalılar ancak ebatları daha ufalıp birde telefon özelliği eklense PDA lerin çoğu yalan olur. Öyle bir alette sanırm dehşet pahalı olur :)
Şu anki halleri bile biraz daha ufalıp telefon özelliği eklense direkt PDA mı satıp bir tane edinmeye bakarım.