Şimdi Ara

Dizüstü ekranından Monitör Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde IBM Thinkpad 770 var. Biosu arızalı. Bilgisayar açılışda 167 ve 163 kodlu hataları veriyor. Bios arızalı olduğundan (şifre istiyor, biosa girmiyor, reset atılamıyor, servisi dahil bir sürü kişi baktı) bilgisayar açılmıyor. Üzerinde takılı tek civata bırakmadım. Denenebilecek tüm yöntemleri denediğimi sanıyorum. Tekrar topladım. Tüm parçaları sağlam.

Yapmak istediğim dizüsütünün LCD monitörünü söküp, gerekli gücü verip normal bir monitör gibi kullanabilmek. Gidip sıfır LCD monitör parası vermek istemiyorum. Bir de astarı yüzünden pahalı mı olur onu bilmek lazım.

Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Servisi nasıl bakmış öyle.Nasıl servis onlar, bir şifreyi halledemiyorlar öyle mi?
    Toshiba servisine falan verseydin bari.Dediğin olay çok zor.LCD monitor alsan daha iyi edersin.
  • Laptop anakartlarında da pil vardır.Bazılarında pil işlemcinin yakınında bir yerdedir.Hatta işlemcinin altında olduğunu okumuştum bazı modellerde.O pili bulup çıkar.Sorun hallolacaktır.Hallolmazsa HD yi değiştirirsin yine hallolur.Link1,Link2,Link3,Link4

• bios çipini değiştirirsen problem hallolur ama servisin yeni bios eprom u bulması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.