Şimdi Ara

Dizüstü Harici Monitör Çözünürlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım dizüstü Acer 6935G 9600M GS ekran kartı var ve güncel driver yüklü. Şöyle bir sorun var, dizüstünü harici bir LCD monitöre bağladığımda LCD monitörün çözünürlüğünü doğal çözünürlüğü olan 1680x1050 ye getiremiyorum. Özel çözünürlük oluştur dediğimde ise bu çözünürlük desteklenmiyor diye abes bir uyarı alıyorum. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

• masaüstünü sadece harici monitörde görüntülenecek şekilde ayarlıyor musun? laptop ekranına görüntü gelmemesi gerek yani..
  • Ben masaüstünü LCD'ye kaydırarak LCD'yi ikincil monitör olarak kullanmak istiyorum tek monitör olarak değil.
  • ikisinde de aynı anda görüntü almak istiyorsan yapamaman normal.. tek monitör olarak seçersen hariciyi o zaman dediğini yapabilirsin.. ama aynalamada olmaz..
  • Nesi normal?

Bundan önceki intel GMA35 çipsetli dizüstünde yapabilirken 9600M GS ekran kartında yapamamak mı normal? Aynı anda görüntü alıyorum ama LCD'nin doğal çözünürlüğüne ayarlayamıyorum.
  • extend yapıyorsundur o zaman.. duplicate de ikisi de aynı çözünürlük olur.. extend yap bir bakalım

türkçeleştirilmiş bire bir karşılıklarını bilmiyorum.. uzat, genişlet olabilir extend..
  • Görüldüğü gibi çözünürlük yok :)

• birden çok ekran ayarla ss i verebilir misin?
  • Ekran görüntüsü aşağıda. Bir süre işim olmamıştı ama yine ikinci monitöre işim düştü ve yeni güncel sürücüde de aynı problemin olduğunu gördüm. Mutlaka yazılımsal bir sorun ama çözemiyorum bir türlü. İntel GMA35 çipsetli dizüstünde hiç bir problem yok ama 9600M GS'de böyle bir sorun var anlamak mümkün değil.

• bende aynı sorun var laptop nvidia 8400 gs çözünürlük laptpta en yüksek 1280x800 bunu laptopun dvı çıkışından monıtorun hdmı çıkışına kablolu bağlantı kuruyorum ama çözünürlük en yüksek 1280x800 olarak görüyor ekran kartı özelliklerinde harici monitor üzerinde göster dediğimde ise 2.monitör olarak gözükmüyor gene 2.monitordada aynı çözünürlükte görünüyor.laptop sony sz 780 acaba ondamı bir sorun var anlıyamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.