Dizüstü laptop önerin
-
-
Yok mu bi önerisi olan ? -
+ -
Bir kişi bile yardımcı olmamış kendi kendime konuşuyorum vay be -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailduran19
Bir kişi bile yardımcı olmamış kendi kendime konuşuyorum vay beKardeşim önce bütçeni biraz artırman lazım. Zira o paraya hesap makinesinden hallice birşey bulman zor. İkinci el dersen o başka. Madem ki film izlemek ve derse girmek öncelik, oyun ise düşük grafik diyorsun o zaman sana önereceğim laptopun özellikleri minimum şöyle olacak;
i5 işlemci (10. nesil olanlara bak)
8 GB Ram (günümüz teknolojisinde daha aşağısı internete girerken bile seni kanser eder)
MX 330 ekran kartı
320 GB SSD
Freedos (fiyat daha düşük oluyor. Win 10 kurabilirim dersen bak derim).
İnternette pek çok site var. İstediğin herhangibirisinden aratıp birşeyler bulabilirsin. Dediğim gibi sıfır makine için bütçen çok az. Şimdiden kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ışıklılımühendis20 -- 27 Aralık 2020; 12:32:10 >
-
Söylediğin özelliklere baktım reis 6.500-7000den aşağı yok bu ne olmuş böyle 2 bin liraya satılan laptoplar 5 binden aşağı değil -
E sana söyledim. Dediğin bütçeye ancak hesap makinesi alabilirsin. Yazarkasa o fiyata satılmıyor. Malesef durum bundan ibaret.
-
hocam selam mx330 ekran kartı hakkınad yorum alabilir miyim şuubat 2020 çıkıslıymış. lenova flex 5 pc de kullanılıyor o yüzden arastırıyorum. harici olması güzel ama 2021 i beklemeli mi. pc fiyatı 8400 tl mx330 veriyor özelligi ekran dokunmatik ve kalemli olması. acaba aynı paraya daha iyi bişe artı grafik tabilet almak mı yoksa mx330 lu flex 5 mi bilemedim.. mx330 hakkında sizden yorum istiyorum kısaca
-
Yüksek grafik kartı gerektiren işler yapmayacaksanız size yeter. Fakat 2021 konusunda birşey diyemem. Fiyatlar artacak gibi duruyor. Fakat dolar düşerse fiyatlar inebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X