Şimdi Ara

dizüstü ram 800 mhz destekliyor mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. 533 mhz de dual çalışan 1 gb + 512 mb modüllerim var. bunları 1 + 1 gb 800 mhz ya da 667 mhz ye çıkarmak istiyorum.
    1) aşağı yukarı %kaç başarım farkeder (netbeans, dotnet, matlab, office, photoshop uygulamaları ağırlıklı)
    2) anakartımın bu hızı destekleyip desteklemediğini nereden anlayabilirim.

imzamdaki gibi dell inspiron 6000 im var..

cevaplar içn tşk şimdiden

• Desteklemiyor. Buradaki bilgilere göre.

Buradan
    ve
    Buradan

en fazla 533 kullanabiliyorsunuz. Tekrar ediyorum yukarıdaki sitelerin verdiği bilgilere göre.
  • Kont destek hattına da e-posta attım dell inspiron 6000 en fazla 533 destekliyormuş..
  • Sorun etme zaten 800 de olsa 533 de olsa aynı performansı verirler. Herkese söylüyorum baymış olabilir ama hala ısrar edenler olabiliyor. İşi gücü bıraktım bu bölümü mümkün oldukça ram konusunda bilinçlendirmeye çalışıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Sorun etme zaten 800 de olsa 533 de olsa aynı performansı verirler. Herkese söylüyorum baymış olabilir ama hala ısrar edenler olabiliyor. İşi gücü bıraktım bu bölümü mümkün oldukça ram konusunda bilinçlendirmeye çalışıyorum

neden aynı başarımı veriyorlar ?
  • işlemci ve anakartın desteklediği veriyolu hızı önemli.

laptoplarda , masaüstü bilgisayar gibi biostan manuel zaman ayarlama şansın yok.
    işlemcinin standart veriyolu hızı neyse, bellek hızı da buna göre belirlenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.