Şimdi Ara

Dizüstü-SATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptop almayı düşünüyorum ama masaüstü pc den (daha dogrusu harddiskimden) ayrılamıyorum. masa üstü pc de 200 GB SATA harddiskim vardır bu harddiski laptopa bağlama aparatı varmıdır ?bu konuda yardımcı olablirmisiniz?

• yok ancak bir kutuya yerleştirip usb aracılığı ile laptopa bağlarsın tabi elektriği dışarıdan alması lazım. biraz zahmetli olur anlıcaan.
  • o kutu hakkında biraz bilgi verebilirmisin nasıl birşey nerden alırım kaça alırım?
    usb 2.0 olarak mı kullanılır o şekilde bir sorunu olurmu bu konu da açıklama yaparsan sevinirim.
    teşekkürler
  • http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=813

burada bulabilirsin arkadaşım.. gücü iknci bir usbden alan modellerde mevcut..
    usb2.0 1.1 ya da firewire bağlantıları mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danazor1 -- 2 Şubat 2006 1:36:57 >
  • çok teşekkür ederim.
  • sata demiştin herhal.. farklıymış meğersem..

http://shop.mirteknoloji.com/default.asp?gb=urun&id=2974
  • bu mirteknoloji falan güvenlimiki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata ssd öneri
    2 hafta önce açıldı
    sata ssd önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: imdaaakkk

bu mirteknoloji falan güvenlimiki?

Kesinlikle güvenilir arkadaşım.
    Rüstem Bey ile görüşebilirsiniz..

Saygılarımla,

MERTŞENER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 2 Şubat 2006 10:46:07 >
  • o 200gb lık hd yi ancak depo olarak kullanırsın. usb bağlantısı ile yeterince verim alamazsın çünkü. o nedenle büyük hddye alışkınsan alacağın laptopun da hddsi 80(5400) falan olsun benden tavsiyesi.
  • evet şu an sistemimde 320 gb var toplam 200 gb altına düşersem bir garip olurum
    depo olarak kullanıcam laptop hdd kapasitesi olarak kesinlikle 80 gb üstü düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.