Şimdi Ara

Dizüstümün Dvd Writer i Bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha 4-5 aylık dizüstü bilgisayarımın dvd writeri bozuldu. dvd-cd yakmıyor. bazı cd-dvd leri ise okumaz oldu. ne yapabilirim bu dvd writerler değiştirilebiliyormu yada tamir ediliyor mu?
    son olarakta garanti buna bakarmı acaba?
    Not: Asus a6000 serisidir dizüstü belki kullanan arkadaşlar vardır diye söyleyim dedim.

• asus ve toshibaların genel özelliğidir bu sorun,ama garanti varsa garantiye yolla değiştiriyorlar,garanti yoksa firmware yap çok çok işe yarıyor ben deneem amaçlı yaptım çok farketti hala garanti devam ediyor umarım anlamazlar garantilik bişe olursa
  • firmware dediğiniz şey nedir
  • Firmware i her parçanın kendine ait bios u gibi düşünebilirsin bu küçük yazılımlar ürünler çıkmadna önce onlara fabrikada yüklenir ve nasıl çalışacağını ona söyler bu firmware lerin yeni versiyonu eskilerinde bazı hatalar varsa onları giderir.Garanti varsa kendin uğraşma garanti dışı bırakabilirsin servise götür.
  • Merhaba,
    Makinenize uygun bir dvd yazıcı bulunabilir. Genelde standartlaşmaya başladı.
  • Zaman kaybetmeden servisine götürüp ücretsiz garantiden değiştirtebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: kibegh

arkadaşlar daha 4-5 aylık dizüstü bilgisayarımın dvd writeri bozuldu. dvd-cd yakmıyor. bazı cd-dvd leri ise okumaz oldu. ne yapabilirim bu dvd writerler değiştirilebiliyormu yada tamir ediliyor mu?
    son olarakta garanti buna bakarmı acaba?
    Not: Asus a6000 serisidir dizüstü belki kullanan arkadaşlar vardır diye söyleyim dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvd Writer CD okuyor DVD okumuyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.