Şimdi Ara

DJ LERİN MÜZİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU DJ LERİN YAPTIKLARI MÜZİKLERİ NEREDEN İNDİREBİLİRİM MESELA Bİ CAFE DE DİNLEDİM DALE ŞARKISINI ADAM SÜPER YAPMIŞTI BU ŞARKILARI İNDİREBİLECEĞİM BİR LİNK VAR MI?

• paylaşım programlarında arat dj diye sonra indirmeye başla aslında ilk önce google da arat dj diye çıkan sitelerde araştır kim ne yapar nasıldır sonra ona göre arat mesela dünya sıralamasındaki ilk10 dj i indirerek başla işe dünya sıralamsınıda google da arat hangi site olduğunu unuttum
  • p2p programlarında tiesto veya paul oakenfold diye arat ve ne çıkarsa indir. eminim ki çok beğeneceksin. zaten tiesto bence dünyanın en iyi dj i
  • areste dj diye arat kesinlikle yüzlerce dj parçası çıkıyor
  • dünyanın en iyi dj i en iyi sarkıyı yazan en iyi müzigi yapandir. ki bunu norvello98 de basarisini kanitlayan 28senelik electronic muzik ustadi martin gore. djlik yokken newwave/synthpop muzik türü vardı. bu isi en iyi bilen adamlar depechemode, erasure, alphaville vs türü electronic muzik ustadlaridir. o gunden buyana depeche mode hic dagilmadi hep uretti. martin cok caliskan biri dj lik de yapiyor. bende dj set i var. inanki o tiesto hepsi var bende hepsini biliyorum. adamın bi dj set i var goreceksiniz varya adam kendinden geçiriyor insanı. host olsa uploadlarım 100mb gibi bisey.
  • merak ettim o seti şimdi yaw
  • parça üretene dj denmez prodüktör denir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harbi varya alizee valla host olsa uploadlarim cekersiniz.. hemde full kalite dj set. yani cekme felan deil. dvd kalitesi diyebilirim. bi disco da calsaniz benim dj setim diye millet yer valla
  • dj set indiriim barii hemen bayaa merak ettim çünkü ...... tiesto süperdir bu aradaa
  • www.rapidshare.de ye koyabilirisn aslında. Ama bölmen gerekiyor 30 MB a
    Bence Tiesto en iyi DJ ama biraz Pop olmaya başladı yani populerleşti. Bu da onun suçu diil.
    Neyse benim favorim:
    1.Tiesto
    2.PVD
    3.Sven Vath (baba bu işte technonun babası)
    4.Monika Kruse
    5.Carl Cox (sert biraz ama)

kazaa falan nerde aratırsan bulursun bu isimleri. (sven biraz zor ama bilen bilir )
  • evet helloween setleri winrar ile 30 ar mb lık parçalara böl vewww.rapidshare.de sitesine upload et sabırsızlıkla bekliyorum
  • 1-PVD
    2-AVB
    3-Mark Norman
    4-Scott Bond
    5-Solar Stone
  • 1-PVD
    2-AVB (185 üstü id&t radio setleri bana göre değil)
    3-Nu NRG
    4-Ferry Corsten
    5-Mark Norman
    6-Blank & Jones
    7-Above & Beyond
    8-Adam White

uzar gider...
  • club , trance, dj , best of trance, best of club , vs vs arat paylaşım programlarında ilk 20 şarkıyı indir

iyi arşiv olur
  • THE WORLD OF NUMBER ONE DJ TİESTO

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.