Şimdi Ara

djarum black supersmooth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaaslar yeni yurtdısından getirdiğim orjınal 15 adet djarum black supersmooth var elimde.
    ilgilenenler pm atabilir

• Fiyatı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

Fiyatı nedir ?

havaalanında 22 euro ona göre hesaplayın
  • Türkiyeden alamadım fiyatını bilmiyorum.Ama yakın 26 euroya aldım bende. 7 liradan vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankguven -- 15 Ocak 2012; 20:28:23 >
  • yorumu degıstırıoum cunku gercekten guzle bu supersmooth walla basta normal djarum olmadıgı ıcın uzulmustum ama ıyımıs gercekten , bende daha once aldıgım bır djarum daha vardı sıyah paketlı olanı karsılastırdım paket boyları farklı bu free shoptan alınan 3-4cm daha kısa paketı ve o yuzdn sıgarada ole . sanırım artık hep freeshoptan almaya calısacagım . supersmotthu bıtırene kadar catırmadan durmadı baska yerden aldıklarımd zor catırdıordu ve uzuyordu benı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 22 Eylül 2012; 17:56:32 >
  • 19 paket djarum black supersmooth var elimde ilgilenen olursa pmden gorusebilriz.

-----KALMADİ-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drksnt -- 5 Aralık 2012; 19:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drksnt

19 paket djarum black supersmooth var elimde ilgilenen olursa pmden gorusebilriz.

supersmooth die bende vermiştim bir arkadaşaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ONE MILLION EDT 200ML
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

Orijinalden alıntı: drksnt

19 paket djarum black supersmooth var elimde ilgilenen olursa pmden gorusebilriz.

supersmooth die bende vermiştim bir arkadaşaaa

anlamayamadim dostum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diom supersmoooth wardı verdimdi sim siyah olan kutu daha guzel ama supersmooothhta karızma bir neviii
  • bu supersmooth ile siyah kutulu black arasında ne fark var biri bana açıklayabilirmi?
  • Hala var mı?
  • 7 lira gayet güzel fiyat arkadaşlar.Alabiliyorsanız alın.Djarumla - supersmooth modelinin arasında ki temel fark supersmoothun karanfili daha azdır ve içtiğimiz düz sigaralara daha yakındır.Paket tasarımı daha çok hoşuma gidiyor fakat tadını hatırlayamıyorum.Ben o dönemler düz sigara sevmediğim için hoşuma gitmemişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.