Şimdi Ara

djarum ve backwoods (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
6.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • djarum bende faranjit yaptı ona göre için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Bakırköy'de çoğu tekelde var orjinal Djarum ve Backwoods. Djarum'un paketini 9, Backwoods'un paketini 12 liraya satıyorlar.

adres ver .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipooo

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Tanesini 10 liradan cherry, vanilla, menthol, black, super + captain black dark creme çeşitlerinden temin edebilirim. Ciddi alacak varsa yarın sabah 9dan sonra pm atsın stok durumunu kontrol ederim ona göre tekrar dönerim size. 5 yada daha fazla alırsanız kargo da benden olur iyi geceler

Pahalı değilmi.Ben 5 tl ye alıyorum.

5 liraya aldığın sahtedir dostum
    5 liraya djarum alıyorsun öylemi zaaaaaaaaaa

• Elimde 4 paket orjinal backwoods wild rum var almak isteyen pm atsin ama en az 2 paket arkadaslar tek paket icin ugrastirmayin
  • forunda bi arkadaş ticaretini yapıyordu bunun. her bu tarz konuya damlardı. ama yok sanırım görmemiş bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

forunda bi arkadaş ticaretini yapıyordu bunun. her bu tarz konuya damlardı. ama yok sanırım görmemiş bunu.

Bendede var 4 paket
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

quote:

quote:

Tanesini 10 liradan cherry, vanilla, menthol, black, super + captain black dark creme çeşitlerinden temin edebilirim. Ciddi alacak varsa yarın sabah 9dan sonra pm atsın stok durumunu kontrol ederim ona göre tekrar dönerim size. 5 yada daha fazla alırsanız kargo da benden olur iyi geceler

Pahalı değilmi.Ben 5 tl ye alıyorum.

5 liraya aldığın sahtedir dostum
    5 liraya djarum alıyorsun öylemi zaaaaaaaaaa

Ben vanilya visneyi 6.5 dan normalleri 5.5dan spice island 8den aliyorum 10 lira olandan kork asil bizim bakkal sahtesini 10a veriyor yanindaki yazi beyaz ise öldürür gibisinden onlar orjinal ama siyah yazililar sahte

djarum ve backwoods
    Ön değil yanındaki bu arada. Resimdekinden bahsetmiyorum

• Arkadaşlar orjinal vişneli djarum satan varmı? İstanbul içi elden alabilirim
  • quote:

forunda bi arkadaş ticaretini yapıyordu bunun. her bu tarz konuya damlardı. ama yok sanırım görmemiş bunu.

m.günay88 idi sanırım epey alışveriş yaptık bu adamla bulsam gene yapacağım.Hem fiyatları uygundu hemde ürünleri kaliteliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

m.günay88 idi sanırım epey alışveriş yaptık bu adamla bulsam gene yapacağım.Hem fiyatları uygundu hemde ürünleri kaliteliydi

alışveriş yapalı oldu mu baya aktif mi ki hala?

vişneli nasıl blackten güzel mi?
  • Bir dönem Backwoods'un ballı olan ürününü kullandım güzeldi ama ağız da kötü bir tat bırakıyordu bıraktım. Ama ballısı güzeldir. İlla içeceğim dersen ondan al.
  • Haziranı bekleyin. ben size getiricem yurtdışından orjinal. Ama tadımlık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufk07

quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

alışveriş yapalı oldu mu baya aktif mi ki hala?

vişneli nasıl blackten güzel mi?

Aktif değil malesef 2-3 sene öncesinden bahsediyorum.Bir şey oldu bir anda kayboldu ortadan

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=604306 bu adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 17 Şubat 2012; 10:58:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Bir dönem Backwoods'un ballı olan ürününü kullandım güzeldi ama ağız da kötü bir tat bırakıyordu bıraktım. Ama ballısı güzeldir. İlla içeceğim dersen ondan al.

backwoods mor olanı deneyin diyo herkes.yani honey berry olanı

djarumda sormuştum ben vişne mi vailya mı güzel diye
  • quote:

quote:

Ben kimseye zorla satmıyorum, bu işin satıcılığını da yapmıyorum. 5 liralık djarumları da biliyorum, hayatında hiç yurtdışındaki orjinallerinden içmemiş olanların anlamasını beklemiyorum tabiki. Kuzenim ingilterede yaşıyor ve 2-3 ayda bir uğruyor, her uğradığında da başka çeşitini getiriyor kartonla. Orjinal djarum içmek isteyen olursa satabilirim sadece bu

5 liralık djarıumları biliyorsun anladım.Bizde orjinal içiyoruz 5 tl ye zaten bunlar yurtdışında karton fiyatı 20-25 dolar. Ve bir kartonda 10 paket cıkıyor.

Hangi yurtdışında kartonu 20-25 dolar? Dalga mı geçiyosun arkadaşım? İngilterede 1 paket marlboro 7 paund. Bilip bilmeyeden konuşmayın

• la backwoods'a laf eden çarpılır.
    sigaradan nefret ederim, dumanı hele... ama backwoods içenler oluyor ki of of, gidip pasifleniyorum resmen. hele ballı içiyorsa
    arkadaşları eve davet ediyorum, odada 2-3 tane içip gidiyorlar, camı da açmıyorum nefis oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Ben kimseye zorla satmıyorum, bu işin satıcılığını da yapmıyorum. 5 liralık djarumları da biliyorum, hayatında hiç yurtdışındaki orjinallerinden içmemiş olanların anlamasını beklemiyorum tabiki. Kuzenim ingilterede yaşıyor ve 2-3 ayda bir uğruyor, her uğradığında da başka çeşitini getiriyor kartonla. Orjinal djarum içmek isteyen olursa satabilirim sadece bu

5 liralık djarıumları biliyorsun anladım.Bizde orjinal içiyoruz 5 tl ye zaten bunlar yurtdışında karton fiyatı 20-25 dolar. Ve bir kartonda 10 paket cıkıyor.

Hangi yurtdışında kartonu 20-25 dolar? Dalga mı geçiyosun arkadaşım? İngilterede 1 paket marlboro 7 paund. Bilip bilmeyeden konuşmayın

adam doğru söylüyor yurt dışında 20-25 dolar fiyatlar. bulduğum siteye bakın isterseniz yapıldığı ülkenin hemde

http://www.clovecigarettesstore.com/view-all-products-in-shop.html

her çeşiti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk07 -- 17 Şubat 2012; 12:19:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

adam doğru söylüyor yurt dışında 20-25 dolar fiyatlar. bulduğum siteye bakın isterseniz yapıldığı ülkenin hemde

her çeşiti var

Avrupaya satilan versiyonuyla bu sitedeki versiyonlari farkli djarum.com sitesinden domestic brand ve international brand farkina bakabilirsin. ayrica yapildigi yerde tabiki ucuz olacak endonezyadan getirtme imkan olursa banada haber ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taksim balıkçılar çarşısı girişteki yerde bulabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

her çeşiti var

Avrupaya satilan versiyonuyla bu sitedeki versiyonlari farkli djarum.com sitesinden domestic brand ve international brand farkina bakabilirsin. ayrica yapildigi yerde tabiki ucuz olacak endonezyadan getirtme imkan olursa banada haber ver

domestic ya da international sonuçta orjinal üretimi o fiyatlar ama tabi getirmek mesela ordan kim beklicek o kadar gün:D

worlwidemış shippingleri gerçi gelir ama işte...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.