Şimdi Ara

djarum ve backwoods

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
6.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal djarum ve backwoods honey berry sigaralarını satıcak arkadaşlar lütfen pm atsınlar bana

Djarum çeşitlerinden hangileri varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk07 -- 16 Şubat 2012; 22:54:50 >

• backwoods binbir hevesle denedim ama afedersin bi b.ka benzetemedim djarum normal bi sigara işte iyi fakat o paraya değmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

backwoods binbir hevesle denedim ama afedersin bi b.ka benzetemedim djarum normal bi sigara işte iyi fakat o paraya değmez bence.

Backwoods'u ilk kez duydum ama Djarum aşmış bir sigara normal falan değil. Özellikle vanilya ama kaç aydır piyasada yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

backwoods binbir hevesle denedim ama afedersin bi b.ka benzetemedim djarum normal bi sigara işte iyi fakat o paraya değmez bence.

Backwoods'u ilk kez duydum ama Djarum aşmış bir sigara normal falan değil. Özellikle vanilya ama kaç aydır piyasada yok.

Aynen öyle djarum harika vanilyayı hiç denemedim ama satan olursa alıcam denemek istiyorum.normalde ben sigara içen biri değilim 3-4 günde bir keyfi ykıyorum çok hoş oluyor ;)

backwoodsta çok iyiymiş diyorlar denemk istiyorum onuda mrk ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: ufk07

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Aynen öyle djarum harika vanilyayı hiç denemedim ama satan olursa alıcam denemek istiyorum.normalde ben sigara içen biri değilim 3-4 günde bir keyfi ykıyorum çok hoş oluyor ;)

backwoodsta çok iyiymiş diyorlar denemk istiyorum onuda mrk ettim

Alıntıları Göster
    satan yada bulan pek yok sanırım

• quote:

satan yada bulan pek yok sanırım

Alıntıları Göster
    orjinallerini bi bulsam karton karton stoklayacağım ama yok istanbulda bulan varsa banada bi haber versin ama orjinal
  • djarum tam sigara bıraktırma sigarası ya.cherry,vanilla,menthol,special,black,super,supersmooth menthol içtim.

ilk başlarda güzel gibi ama yok sarmıyor aga.saçma sapan sigaralarla uğraşacağınıza gidin winston light, marlboro red için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gilbey's Votka VS Bazooka Votka
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

djarum tam sigara bıraktırma sigarası ya.cherry,vanilla,menthol,special,black,super,supersmooth menthol içtim.

ilk başlarda güzel gibi ama yok sarmıyor aga.saçma sapan sigaralarla uğraşacağınıza gidin winston light, marlboro red için.

belki doğru diyosun ama ben zaten sigara içiyor sayılmam arada sırada keyfi yakıyor ve keyif almak içinde kokusu tadı filan olması sebebiyle djarum hoşuma gitti:)

yani ağızda kayış gibi tad bırakmıyor berbat kokmuyor diğer sigaralar gibi o yüzden arıyorum
  • quote:

Orjinal djarum ve backwoods honey berry sigaralarını satıcak arkadaşlar lütfen pm atsınlar bana

Canim cekti lan :-(

• quote:

quote:

djarum tam sigara bıraktırma sigarası ya.cherry,vanilla,menthol,special,black,super,supersmooth menthol içtim.

belki doğru diyosun ama ben zaten sigara içiyor sayılmam arada sırada keyfi yakıyor ve keyif almak içinde kokusu tadı filan olması sebebiyle djarum hoşuma gitti:)

yani ağızda kayış gibi tad bırakmıyor berbat kokmuyor diğer sigaralar gibi o yüzden arıyorum

Alıntıları Göster
    djarum satan varsa bana da atabilir özel mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Orjinal djarum ve backwoods honey berry sigaralarını satıcak arkadaşlar lütfen pm atsınlar bana

hahah valla benimde çekti farkındaysan deli gibi satanı arıyoruz:D
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    djarum çilekli bulabilen varsa bi zahmet banada pm atarsa sevinirim en son geçen hafta istanbulda toptancıları patlatmıslardı oyüzden pek fazla bulunamıyor çilekli ve mentollüsü sadece düz karanfillisi var , ama çilekli bulup yollayabilecek olan varsa pmden haberleşebiliriz.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kaçak bulabilirsiniz , Türkiye'de satışı olmadığından tapdk bandrollü bulamazsınız . Bulunduğunuz şehirlerde ki tobacco shopları gezin satıcıyla biraz muhabbet edin çat diye sormayın satan olur ama direk söylemezler . Ben buldum 1 tane 2 yıldır ordan alıyorum adam tanıdık olmadığı sürece satmıyor , cezası çok ağırmış .

• quote:

Orijinalden alıntı: acro90

djarum çilekli bulabilen varsa bi zahmet banada pm atarsa sevinirim en son geçen hafta istanbulda toptancıları patlatmıslardı oyüzden pek fazla bulunamıyor çilekli ve mentollüsü sadece düz karanfillisi var , ama çilekli bulup yollayabilecek olan varsa pmden haberleşebiliriz.

Alıntıları Göster
    black mentol falan bulması kolay ama şu vanilya hiç bi yerde yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepReSSive

aynen aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Superior

Kaçak bulabilirsiniz , Türkiye'de satışı olmadığından tapdk bandrollü bulamazsınız . Bulunduğunuz şehirlerde ki tobacco shopları gezin satıcıyla biraz muhabbet edin çat diye sormayın satan olur ama direk söylemezler . Ben buldum 1 tane 2 yıldır ordan alıyorum adam tanıdık olmadığı sürece satmıyor , cezası çok ağırmış .

Alıntıları Göster
    aslında yurt dışı sağlam bi sitede buldum ama kim beklicek şimdi 10 gün filan:S

ayrıca bişi sorucam kimi diyor değerleri normal sigaradan daha ağır ve zararlı diye kimiside çok daha az tütün oranı az oldugu için diyor

• quote:

quote:

djarum beni kendisinden bıktırıp winston lighta tiryaki olmamı sağladı :)

tabii ben kendime göre söyledim hocam.beğenmiyorum ben beğenene saygısızlık yapmam.

doğancılar domino's'un ordaki bir tekel'den super,black ve special alıyordum.menthol ve supersmooth'u üsküdar beşiktaş iskelesinin yanındaki büfeden alıyordum.cherry, vanilla falan kaçakçılar satıyordu ama paketlediler onları hep.en son 6 ay önce falan üsküdar otobüs duraklarının orda,şantiyenin bitişiğindeki tünel gibi yaya yolunda cd satan bir adamın yanında djarum satıcısı vardı.

• djarum sigara icen icin tehlikeli sigara. ic ic tat yok gunde bir paket biter hala caniniz sigara ister. sigara kullanmayanlar icin yapmislar sanki
  • quote:

quote:

quote:

djarum beni kendisinden bıktırıp winston lighta tiryaki olmamı sağladı :)

tabii ben kendime göre söyledim hocam.beğenmiyorum ben beğenene saygısızlık yapmam.

doğancılar domino's'un ordaki bir tekel'den super,black ve special alıyordum.menthol ve supersmooth'u üsküdar beşiktaş iskelesinin yanındaki büfeden alıyordum.cherry, vanilla falan kaçakçılar satıyordu ama paketlediler onları hep.en son 6 ay önce falan üsküdar otobüs duraklarının orda,şantiyenin bitişiğindeki tünel gibi yaya yolunda cd satan bir adamın yanında djarum satıcısı vardı.

Alıntıları Göster
    bende captain black arıyorum vişneli

• quote:

Orijinalden alıntı: RepReSSive

vanilyanın tadı nasıl güzel mi dğerlerine göre?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.