Şimdi Ara

DJI.Com'dan Sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Zaman zaman forumda Phantom 3 (Phantom 2,Inspire 1 ve diğer modeller yada yedek ürünleri de olabilir.) yada parçalarıni arayan arkadaşların msj ları ile karşılaşıyoruz,bu yüzden Dji,ın direkt kendi resmi sitesinden yaptığım alış-verişle ilgili deneyimimi paylaşmak istedim.
    Geçtiğimiz günlerde suya düşürdüğüm Phantom 3 Pro ile ilgili msjımı okuyanlarda bilirler,bütün çabalarımdan ve araştırmalarımdan sonra anakartını değiştirmenin zorunlu olduğunu anladım ve Dji'dan anakart ve 4 motor ısmarladım.Normalde motorları çalışır durumdaydı ama ilgilenenler bilirler,dji bir önceki ay idi sanırım ,Phantom 3 lerin anakartında ve motorlarda yükseltme (upgrade) yaptı ve motorlar ile anakartın uyumlu olması zorunluluğu doğdu.Yani eski tip anakarta yeni motor yada tersi takılamıyor.Bende madem anakart alacağım yeni upgrade edilmişinden alayım dedim ve tabi bu durumda motorlarında yeni tiplerden olması gerekti.Fiyatları da eski tiplerle aynı zaten.Yeni motorlar daha uzun ömürlü ve uçuş süreside birkaç dakika fazla.Neyse online olarak sipariş verdim ve Paypal ile geçtiğimiz Pazartesi ( 14 Aralık) ödeme yaptım.2-3 günlük işlem-hazırlık süresinden sonra perşembe günü,sitelerinde öyle bir seçenek yada ek ücret talebi olmamasına rağmen Express servis ile gönderdiler ve en geç ayın 22 sinde salı günü elime ulaşacak.500 Euro yu aşan işlemlerde posta ücreti alınmıyor ve benim siparişim 510 euro tuttu.
    Express olarak göndermeleri hizmet kalitesinin göstergesi ve ayrıca süreçle ilgili bilgi alma isteğim anında karşılık buldu ve şaşırdım doğrusu.Ben daha siparişten önce Çin'den geleceği için 15-20 günü gözden çıkarmışken 7-8 günde elimde olacak.
    Avrupa Birliği ile Çin arasındaki gümrük vergisi olayları hakkında pek bilgim yok ama Dji bunun için ek bir ücret istemedi,burada da isteneceğini zannetmiyorum.Gelen ürün takip maillerinde gümrük işlemleri tamamlandı gibi genel bilgiler var sadece.Türkiyede bu nasıl olur tabi o konuda bir bilgim yok.Gümrük vergisi oranı orada ne kadar bilmiyorum ama direkt dji dan ısmarlamada fiyat avantajı da olabilir.
    Iyi Pazarlar Herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 20 Aralık 2015; 17:03:53 >

• Phantom 3 Professional almak istiyorum. DJI.com resmi web sitesinden alabilme şansımız var mı acaba hocam ? Türkiye'ye kargosu vergisi vs. ne kadar tutar acaba ?
  • Merhaba,kargo yada başka ek bir ücret almıyorlar,benden de alınmadı.Burada da bir vergi alınmadı,ama burası Almanya,Çin ile avrupa birliği arasındaki anlaşmadan dolayı böyle oldu.Tr de sizden paketinizi alacağınız zaman bir ücret alabilirler oranını bilmiyorum.Kargo ise express olarak geliyor bir haftada elime ulaştı.Dji.com un destek sayfasından yazarsan gerekli bilgileri veriyorlar,ancak oranın saati ile iş saatleri içinde yazman halinde hemen karşılık alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.