Şimdi Ara

Apple.com USA'dan sipariş vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikada yaşayan kuzenimin adresine apple.com dan ücreti buradan kartım ile ödeyecek şekilde sipariş vermek istiyorum.

Bu mümkün müdür ?

Az önce denedim failed verdi fakat sebebi kartın kredi limitini aşıyor olması olabilir her ne kadar kartta o miktarda para olsa bile.

Bu konuda görüşlerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

• Kartınız yurt dışı alışverişlerine kapalı olabilir mi?

Kesin bilgim yok fakat ödemenin gerçekleşmesi gerekir diye düşünüyorum. Ödeme yapacağınız kartın kredi kartı olması gerektiğini de düşünüyorum bu arada. Bankamatik kartı ile yurt dışı alışverişi yapılmıyor olabilir.
  • Sanal kart oluştur parayı sanal kartına nakit olarak yükle dolar x tl yapıp birde öyle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz işlem mümkün. En azından 2 yıl önce mümkündü Türk kartımla Macbook Pro almış, evde olmayacağım için arkadaşın adına teslimat girmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd kredi kartı gerekli.
  • İşbankası kredi kartım yurtdışına açıkmış fakat öğrenci olduğum için bin lira limiti var bu miktar da limiti aştığı için ödeme yapılamıyor olabilir.

Garanti Para Card a Tl olarak aktarsam parayı banka kartı işlevi gördüğü için direk onunla hesapta düşecek şekilde alabilir miyim ? Master Card olarak görünüyor ?
  • 1- kartinin limitini ve kullanima acikligini kontrol et.
    2- billing address'i falan dogru girdigine emin ol. ben almanya adresi girmistim mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alibaba'dan Ürün Getirmek
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.