Şimdi Ara

SONY'DEN TR PSN STORE HAKKINDA GELEN MAIL(tr sony den 2. mail geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
6.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu 1 haftadır bazı sitelerde ve burada tartışılıyor. Ben de bu tartışmaya son vermek için sony'den mail yolluyla bilgi istedim. Benim onlara attığım maili ve sony den gelen cevabı aşağıya kopyalıyorum.

Benim attığım mail:

Bazı teknoloji sitelerinde 2009 yılının ekim ayında türkiye psn store açılacak söylentileri var. Bu konu hakkında yakın bir zamanda basın açıklaması yapılacak mı? Gerçekten türkiye psn store bu yıl aktif olacak mı?

Sony'den gelen cevap:

Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony’ e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Ülkemizde çok fazla sayıda Play Station kullanıcısı mevcut ve Play Station Network taleplerinizi dikkate alarak gerekli çalışmalara başlamış bulunmaktayız.
    Türkiye, Play Station Network açılacak olan ülkeler arasında öncelikli sırada bulunmakla birlikte, önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanmaktadır.

Mevcut durumda, UK ya da US networklerinden alışveriş yapabilme imkanı bulunmamaktadır. Oyunlar içerik ve formatları itibariyle bölgeler bazında sınırlandırılmıştır.

Bilgilerinize arz ederiz,
    Saygılarımızla
    Sony Eurasia Pazarlama AS
    Musteri Bilgi Merkezi
    E-posta: bilgi@eu.sony.com

Attığım yeni mail:

e3 fuarında psp go tanıtıldı. Bu alet eski psplerin aksine umd disk barındırmıyor. Kullanıcılar bütün oyunları psn store dan almak zorunda... Eğer psp go'yu Türkiye pazarında satacaksanız aynı anda türkiye psn store'u açmanız gerekmez mi? Psp go'yu Türkiye'de satıp; kullanıcıların, store dan oyun almalarını sağlayamazsanız tüketici haklarını ihlal etmiş sayılmaz mısınız?

İkinci mailime cevap geldi.

Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony’ e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

PSP GO henüz ülkemizde satışa başlanmamış bir üründür. PSP GO Türkiye satışı yapıldığında Play Station Network açılmış olacaktır.

Saygılarımızla
    Musteri Bilgi Merkezi
    Tel: 216- 444 76 69 (SONY)
    E-posta: bilgi@eu.sony.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 19 Haziran 2009; 13:43:28 >

• Önümüzdeki yıl içerisi demek 2010 içerisi mi demek acaba
  • Söylediklerine göre 2010 da gelecek ama ben şimdi tekrar mail atıp psp-go da umd disk olmayacak oyunlar psn store dan satılacak eğer türkiyede sony psp go satacaksanız o ürünle aynı tarihlerde store u da açmanız gerekir Makineyi satıp oyun almalarını sağlamayamazsanız tüketici haklarını ihlal etmiş olursunuz yazacağım.
  • İmkanı yok. Gelen cevap bile yanlış. US'den alışveriş yapılabiliyor.
  • Çok politik cevaplamışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 17 Haziran 2009; 22:58:09 >
  • Attığım yeni mail:

e3 fuarında psp go tanıtıldı. Bu alet eski psplerin aksine umd disk barındırmıyor. Kullanıcılar bütün oyunları psn store dan almak zorunda... Eğer psp go'yu Türkiye pazarında satacaksanız aynı anda türkiye psn store'u açmanız gerekmez mi? Psp go'yu Türkiye'de satıp; kullanıcıların, store dan oyun almalarını sağlayamazsanız tüketici haklarını ihlal etmiş sayılmaz mısınız?

Bakalım buna ne diyecekler?
  • dusunmuslerdir bir caresini mutlaka,sonucta adamlar sony
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TR E-mail yollama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açmak için daha kaçyüzbin Ps3 satılması gerekli diye sorsaydın, birde açılan o ossuruktan ülkelerin satış rakamları ne kadarki adamların açıldığı günden beri varda TÜRKİYENİN BIRAKIN PSN'i nizami orjinal internet sayfası bile yok, acaba siz Sony Türkiye olarak bu durum hakkında ne yapıyorsunuz diye sorsaydın keşke.
    Soruyu tam soramamışsın.

Gerçi ben sordum aynı soruyu ama cevap bile veremediler.................................

Kusura bakmayın böyle ayrımcılık olaylarına tilt oluyorum arkadaşlar. Eskiden Ps2 de yok kopya filan derlerdi şimdi oda kalmadı adamlar dünya konsol ,oyun satıyorlar ama hala Türkçeyi tanımıyorlar,okadar oynayan Türkleri hiçe sayıyorlarama elin hununa, macarına, isviçresine sayfa yapıyorlar.Toplasan hepsini istanbul da satılan PS3 kadar etmez hepsinin toplamı.
  • Sony Türkiye önce uluslararası garantiyi kabul etsin sonra Sony adına sözcü olmayı kabul etsin. Sony Türkiye'yi eminim ki Sony Eurasia sallamıyordur bile. Kendisi takip ediyordur gelişmeleri burada. Adamlar çinde aldığı malı Almanya'da istediği gibi tamir ettirip değiştirtiyor. Hem de yakın fiyatlar orada. Burada 2 misli fiyata satılıyor (kimse vergi falan demesin PC donanımları %20 oynuyor en fazla mesela onlar da aynı vergiye tabi) ve hiç bir şekilde söz sahibi olamıyorsunuz. Örneğin ben öğrenci olarak İngiltere'ye gidip PS3 alsam oradan dönüş yapınca Sony Türkiye beni kabul etmiyor. Sonra ben "uluslararası en büyük şirketlerden birinin Türkiye temsilcisiyim" diyor. Önce sen o şirketin politikalarını kabul et. Sonra onlar adına konuş. Bence burada mail atılması gereken kurum Sony Türkiye değil Sony Eurasia'dır. Hatta o maile gelen cevabın bilgi kısmının büyük bölümü Google tabanlıır. Adamlar daha US PSN'den alış veriş yapıldığını bile bilmiyor.

• Sony Eurasia'nın mail adresini yazarsanız oraya da ingilizce mail atabilirim. Bir de onlara soralım bakalım ne diyecekler?
  • Sony üzerinden baktığımda playstation resmi sitesinde şöyle bir link buldum mail atma ile ilgili (sadece abd ve kanada için diye geçmekte ama official sitede bulunan adres)

http://playstation.custhelp.com/cgi-bin/playstation.cfg/php/enduser/ask.php?p_sid=OejanCAj&p_cv=&p_cats=&p_pv=&p_prods=&prod_lvl1=&prod_lvl2=

Bir de bölgesel sitelere girdiğimde playstation sitesi üzerinden türkiye playstation sitesinde alttaki mail adresinin geçtiğini gördüm (Gerçi en son güncelleme 2.30 gözüküyor. Varın siz düşünün nasıl bir site olduğunu). Öz... arkadaşımız bu adrese mi gönderdi maili bilemiyorum ama yine de vereyim

bilgi@eu.sony.com

Onun dışında ben Öz... veya herhangi ingilizce bilen biri ya da başka dilleri bilenler bildikleri dillerde playstation komitesine mail atarlarsa tüm söylenenleri inceleyebilir ve ona göre bu PSN ve PSS hakkında kesin bilgi söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 18 Haziran 2009; 0:00:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

Sony üzerinden baktığımda playstation resmi sitesinde şöyle bir link buldum mail atma ile ilgili (sadece abd ve kanada için diye geçmekte ama official sitede bulunan adres)

http://playstation.custhelp.com/cgi-bin/playstation.cfg/php/enduser/ask.php?p_sid=OejanCAj&p_cv=&p_cats=&p_pv=&p_prods=&prod_lvl1=&prod_lvl2=

Bir de bölgesel sitelere girdiğimde playstation sitesi üzerinden türkiye playstation sitesinde alttaki mail adresinin geçtiğini gördüm. Öz... arkadaşımız bu adrese mi gönderdi maili bilemiyorum ama yine de vereyim

bilgi@eu.sony.com

Onun dışında ben Öz... veya herhangi ingilizce bilen biri ya da başka dilleri bilenler bildikleri dillerde playstation komitesine mail atarlarsa tüm söylenenleri inceleyebilir ve ona göre bu PSN ve PSS hakkında kesin bilgi söyleyebiliriz.

evet ben, bilgi@eu.sony.com adresine mail attım. link için teşekkürler birazdan oraya da mail atacağım. evet arkadaşlar yabancı dil bilen herkes bildiği dilde mail atarsa gelen cevaplara göre 3 aşağı 5 yukarı tr psn store un açılacağı tarih ortaya çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 18 Haziran 2009; 0:01:58 >

• Türkiye psn söylentileri ortaya çıkmadan önce, bir grup vardı, sony'ye türkiye psn açılması için sürekli mail gönderen. O gruba ben de girmiştim ve aradaki maili göndermiştik. Gelen cevap şu:

Değerli Sony Dostu,

"Mesajınız ve Sony’ e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Ülkemizde çok fazla sayıda Play Station kullanıcısı mevcut ve Play Station Network taleplerinizi dikkate alarak gerekli çalışmalara başlamış bulunmaktayız.Türkiye, Play Station Network açılacak olan ülkeler arasında öncelikli sırada bulunmakla birlikte, önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanmaktadır.Mevcut durumda, UK ya da US networklerinden alışveriş yapabilme imkanı bulunmamaktadır. Oyunlar içerik ve formatları itibariyle bölgeler bazında sınırlandırılmıştır.

Saygılarımızla,

Musteri Bilgi Merkezi

E-posta: bilgi@eu.sony.com"

YANİ SİZE GELEN MAİL İLE AYNI! Bizi taktıkları yok, otomatik cevap gönderiyorlar.

Ancak, ben 2009 son çeyreğinde Türkiye store açılacağı konusunda umutluyum. Bunu da belirteyim.

• yazık ya psp go satacaklar, insanlar oyun alamayacak, şaka gibi.
  • Madem size de bu mail geldi demek ki otomatik cevap yollamışlar. Bakalım onların mailine karşılık yazdığım maile ne diyecekler. Umarım bu sene Türkiye psn store açılır da rahat rahat ek paketleri alırız.
  • Umarım
  • Değerli Sony Dostu,

kendimi güzin abladan gelen bir maili okur gibi hissettim

sonyde bilgi merkezindekilerin bir arkadaş gibi olduğunu bilmiyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

Türkiye psn söylentileri ortaya çıkmadan önce, bir grup vardı, sony'ye türkiye psn açılması için sürekli mail gönderen. O gruba ben de girmiştim ve aradaki maili göndermiştik. Gelen cevap şu:

Değerli Sony Dostu,

"Mesajınız ve Sony’ e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Ülkemizde çok fazla sayıda Play Station kullanıcısı mevcut ve Play Station Network taleplerinizi dikkate alarak gerekli çalışmalara başlamış bulunmaktayız.Türkiye, Play Station Network açılacak olan ülkeler arasında öncelikli sırada bulunmakla birlikte, önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanmaktadır.Mevcut durumda, UK ya da US networklerinden alışveriş yapabilme imkanı bulunmamaktadır. Oyunlar içerik ve formatları itibariyle bölgeler bazında sınırlandırılmıştır.

Saygılarımızla,

Musteri Bilgi Merkezi

E-posta: bilgi@eu.sony.com"

YANİ SİZE GELEN MAİL İLE AYNI! Bizi taktıkları yok, otomatik cevap gönderiyorlar.

Ancak, ben 2009 son çeyreğinde Türkiye store açılacağı konusunda umutluyum. Bunu da belirteyim.

• PSP GO ile beraber PSN Türkiye gelmeyeceği ne malum , hele bir durun ne bu acele ? :)
    PSN Türkiye gelmezse zaten PSP GO da gelmez Türkiye'ye.
    Yurtdışından kaçak getirtenler ise başlarının çaresine bakar artık.
  • Geçen yılda aynı cevabı göndermişlerdi önüzmüdeki yıl bir türlü gelmedi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.