ya 1000 liraya konsol alıp 5 dolar dahamı pahalı diye demeyin bari adamlar en sonunda store koymayı kabul etmişler ha beğenmiyorsanız almazsınız ihtiyacı olan alır
Dostum sen galiba çok zenginsin? Amerika da 300$'a satılan makineyi biz burada 900 liraya alıp yeterince kazıklanıyoruz zaten. Playstation Store'da da 10$'a satılan şeye biz 25 lira verirsek heralde bir kızacağımız durum olur. Us psn ve Uk psnde ki vs fiyatlarla aynı olsa lafımız yok. Biz bu ülke de herşeyi daha pahalıya alıyoruz.
zengin değilim,ama ne demek istediğmi anlamamışsın sen eğer türkiyede kalkıp 1000 liraya konsol alıyorsan tr store açıldığında aaa uk ve us de şu kadar bizde niye bu kadar demeyin diyorum adamlar burada nasılolsa satıyor konsolu
1 eylüldeki update ile gelirmi acaba tr psn sony gamescom konferansında yeni bir psnden bahsetmişti bakalım ne olucak
Hortlatmış oluyorum ama hala bir haber yok mu?
psp go türkiyeye gelmeyecek diyenler haklı çıktı
adamlar yapacaz dediler sony nin yetkilileride 2010 un başında çıkacak dedi yalan oldu
Ben bu sony'ye
üçüncü mail geldi
Değerli Sony Dostu,
Mesajınız ve Sony�e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Sürekli mesaj atıyorsunuz biliyoruz ki sizde peygamber sabrı var ama gerizekalı olsa anlardı artık, playstation store Türkiyeye nah gelir
Saygılarımla,
Sony
quote:
Orijinalden alıntı: THX
üçüncü mail geldi
Değerli Sony Dostu,
Sürekli mesaj atıyorsunuz biliyoruz ki sizde peygamber sabrı var ama gerizekalı olsa anlardı artık, playstation store Türkiyeye nah gelir
Saygılarımla,
Sony
PSP GO gelmediği sürece Türkçe Store çıkmaz.
Gelen son mail güzelmiş
önce sony müdürü gibi bir makam ekim dedi açılış tarihi için, sonra çıkıp ben yanıldım ekim de değilmiş demeye yüzü yoktu tabi...sonra bir haber yayıldı bahar dedi şimdi baharın bitmesine 25 gün var görücez...heralde yine açılmassa genel müdür grur yapıp görevi bırakacaktır ve yeni insanların, daha faydalı olacak kişilerin başa gelmesinin önünü açacaktır...
quote:
Orijinalden alıntı: THX
üçüncü mail geldi
Değerli Sony Dostu,
Saygılarımla,
Sony
Değerli Sony Dostu,
Mesajınız ve Sony'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Ülkemizde oynayan oyuncular için Playstation Store ne yazık ki açılmayacak. Onun yerine siz değerli oyuncularımız için Izdırap Store uygulaması yaptık. Yakında gelecek eklentiyle kurulumu gerçekleştirebileceksiniz. Yeni uygulamayla hepinizi sevindirecek bir haberimiz daha var. Gene sizi düşünerek yapmış olduğumuz özel pramasyon sayesinde oyunları bu uygulama sayesinde daha yüksek fiyat ödeyerek temin edebileceksiniz.
Saygılarımla,
adamlar haklı, avrupa'nın oyun sektöründeki en ölü pazarlarından birine sabihiz. Burada 50 kişi alırız oynarız, PSN'i sürekli kullanırız diyor fakat 50 kişi, hadi dışarıda da 10.000 kişi var diyelim düzenli olarak PSN kullanacak. Siz 10.000 kişi için pahalı bir hizmeti o ülkeye sokar mısın ?
Ha bunda bizim suçumuz yok. Ülkemizdeki yüksek vergiler ve yeni nesil teknolojilerle tanışma süresinin gayet yavaş işlemesi buna engel oluyor. Türkiye bu hızda gelişmemeye devam ederse zaten PSN'ı geçin, birçok teknolojik gelişme buraya uğramaz, uğrasa da fiyatından dokunamayız.
ps tr store açılacak merak etmeyin...biraz kanlı, acılı olacak ama açılacak
Gt5 cikmadan acilmicak,yani daha coook var
quote:
Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
ps tr store açılacak merak etmeyin...biraz kanlı, acılı olacak ama açılacak
Kanlı mı olacak kansız mı
Arkadaşlar ben yeni ps3 kullanmaya başladım. Bu Ps store Türkçe olduğunda içeriklerde mi Türkçe olacak. Yani oyun alt yazıları veya seslendirmeler gibi. Bunlar olmayacaksa Türk PSN Store olsa ne olur olmasa ne olur. Yanlış mı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme