Şimdi Ara

DJI OSMO MOBILE 4 GIMBAL 999 TL MEDIA MARKT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtkrdag

Ben yine cogu forumdaki konu gibi muhalefet olmaya geldim :D ben öyle düşünmüyorum 1 hafta kullanma fırsatım oldu. ürün adeta efsane ya komut sisteminden tutus kolaylıgından cekim acılarından markasınıdan inanın sayamayacagım cok sey var. ayrıca yurt dsında da 200 300 dolar arasında bu ürün.yani yok almanyadakiler sunu veriyor yok sunu veriyor diy4ecek kadar da değil. cok haklısın birim para muhabbeti cok üzücü ama daha ilerisi değil. Ürünü düzgün kullanımda cekim için tek cekimde youtube instagram gibi platformlarda bunun parasını misli misli cıkaracagın ortamlar var . ''ürünü almak değil kullanabilmek önemli '' :)

Kullanmaktan bağımsız söylüyorum hocam. Ben video üreticisi değilim ama kesinlikle bu aletle çekeceğim videolar olur. Şundan bahsediyorum, abd fiyatı 150 dolar. Adam 150 lirasını çöpe de atsa, alıp unutacağı bir alet de olsa üzülmez. Ama bizim böyle şanslarımız maalesef yok. Ha ürün iyi olmasa alma isteğim hiç olmaz zaten  

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki haklısınız.
  • Şu ürün için açılan her konuya girdiğimde yeni bir markanın telefonu mu acaba diye girip ürünü ve fiyatını görünce şaşkınlıkla çıkıp gidiyorum.

• Bu cihazı yeni aldım. Kullanan arkadaşlar varsa sorum olacak. Hızlandırılmış çekimde cihaza yön verebiliyoruz sağdan sola soldan sağa ya da sabit gibi. Fakat normal çekimde yapmak istiyorum hiçbir seçenek yok. Takip etmesin, belirli bir sürede ortamı hareket ederek çeksin. Var mı bir yolu?

• Cidden bu alete 1000 TL verenin bu forumda ne işi var merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.