Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DJI Ronin MX 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer, tekerlekli çantası ile birlikte Satın Al 20 Mayıs 2019 12:39 1 1 DJI Ronin MX 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer, tekerlekli çantası ile birlikte Merhabalar,fotografium'dan alınmıştır ve sadece 3 kere kullanılmıştır. Kesinlikle yeni denilebilir. Genellikle bu aletler kiralanmakta ya da sık kullanılmaktadır. O nedenle ilanımı daha dikkate alarak inceleyebilirsiniz.Alındığı gün nasılsa, şuanda da öyle. Hiçbir kusuru ve deformasyonu yoktur. Zaten evimizden dışarı bir kere çıkardık. Onun dışında ev ortamında ve çantasında saklandı. Gönül rahatlığıyla sıfırdır, yenidir diyebilirim. Buyrunuz, geliniz ve görünüz.Kamera ya da fotoğraf makinesi taşıma kapasitesi 4.5 kg'dır.Alete uygun ve tüm aksesuarlarını kapsayacak bölmelere sahip, yaklaşık 750 TL'ya özel olarak yaptırdığım hard case yani çantası ile teslim edilecektir.Ayrıca orijinal kutusu, belgeleri, süngerleri ve faturasıyla birlikte, kısacası her şeyiyle birlikte teslim edilecektir.Fotoğraflarda çantanın kilit, tekerlek ve bölmelerini göstermeye çalıştım.Bazı ilanlarda ikinci batarya ve kumandası sonradan alınmış ve eklenmiş gibi ifade edilebiliyor. Onlar zaten setin içerisindedir.Yenisinin piyasa fiyatı 8,900 ile 13,000 TL arası değişmektedir. İkinci el piyasa fiyatı ise 4,000 ile 6,500 TL arası değişmektedir.Herhangi bir soru sormak ya da iletişime geçmek isterseniz, beklerim.Niçin bilmiyorum ama ilanıma fotoğraf yükleyemedim, boyut hatası diyor ve farklı farklı boyutlarda denedim ancak yine olmadı. O nedenle ilanıma ait fotoğrafları şuradan görebilirsiniz.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-studyo-dji-ronin-mx-3-axis-handheld-gimbal-stabilizer-tekerlekli-canta-689713330/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ROCKET LEAGUE 7000 kredi Steam cüzdan wallet, 165 TL mevcut. oyun alımı, vs.
Fiyat 5,600 TL'dir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ROCKET LEAGUE 7000 kredi Steam cüzdan wallet, 165 TL mevcut. oyun alımı, vs.