Şimdi Ara

DJI S800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben de bir dji s800 kullanıcısıyım. Uzun zamandır multicopterler ile uğraşmaktayım. Hava çekimleri yapmaktayım. Takıldığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrer -- 9 Mayıs 2013; 16:53:39 >

• almak istediğim ama şimdi benim için erken olduğu için phantom a yönlenmek zorunda kaldığım sistem :))

profesyonel olarak fotograf için mi kullanıyorsunuz yoksa hobi amaçlı mı?

resimler gorunmuyor bu arada
  • iş için kullanıyorum.

https://vimeo.com/65815613

buda videosu :)
  • iyi günler.

Bende video çekimi amacıyla hexa işine girdim. ileride ticari amaçla kullanmayı düşünüyorum. ileri dediğin 3 -5 ay sonra :). Phantom alarak önce kendimi geliştireyim sonra kendim hexa kurarım diye düşündüm şimdi hobbyking'den hexa topluyorum. Kontrol kartı olarak Naza kullanacağım motor vs gibi önemli parçaları hobbykingden almadım. Sözü şuraya getireceğim; DJI S800 benimde çok hoşuma gitmişti ama fiyatı biraz pahalı geldi. kendi kurduğum sistem ile sizce ne kadar verim alabilirim. ayrıca brushless gimbal siparişi verdim. tüm bunlar gelince çok uygun fiyata bir hexa toplamış olacağım. Sizin bu konuda tecrübeniz oldu mu? örneğin ben çok uğraştım ama kendi topladıklarım verim alamadım şu gibi sorunlar yaşadım bunları çözemedim ve sonra S800'e yöneldim gibisinden. S800 tercih etmenizin nedeni ne oldu yani? neden kendiniz toplamadınız? ayrıca ileride yaşayacağımız problemlerde yardımcı olabilir misiniz? ayrıca gimbal olarak ne kullandınız mesela o çektiğiniz videoda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sydundar

iyi günler.

Bende video çekimi amacıyla hexa işine girdim. ileride ticari amaçla kullanmayı düşünüyorum. ileri dediğin 3 -5 ay sonra :). Phantom alarak önce kendimi geliştireyim sonra kendim hexa kurarım diye düşündüm şimdi hobbyking'den hexa topluyorum. Kontrol kartı olarak Naza kullanacağım motor vs gibi önemli parçaları hobbykingden almadım. Sözü şuraya getireceğim; DJI S800 benimde çok hoşuma gitmişti ama fiyatı biraz pahalı geldi. kendi kurduğum sistem ile sizce ne kadar verim alabilirim. ayrıca brushless gimbal siparişi verdim. tüm bunlar gelince çok uygun fiyata bir hexa toplamış olacağım. Sizin bu konuda tecrübeniz oldu mu? örneğin ben çok uğraştım ama kendi topladıklarım verim alamadım şu gibi sorunlar yaşadım bunları çözemedim ve sonra S800'e yöneldim gibisinden. S800 tercih etmenizin nedeni ne oldu yani? neden kendiniz toplamadınız? ayrıca ileride yaşayacağımız problemlerde yardımcı olabilir misiniz? ayrıca gimbal olarak ne kullandınız mesela o çektiğiniz videoda.

çok rötorlu ürünler ile ilgili makalemde var photoworld dergisinde,

internettehttp://www.hobifan.com/index.php/haberler-2/16-hobi-haberleri/hareketli-modeller/88-adim-adim-multikopter-yapimi-rehber
    buradan okuyabilirsiniz.

yine sorularınızı burdan elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

ben s800de zenmuse kullanıyorum.

• selam arkadaşlar DJI S 800- Dji WookongM V2 -DJI Zenmuse NEX 7 Gimbal sıfır ayarında satılıktır sadece 4-5 uçuş yapılmıştır secraft titreşim önleyici çift pil yatağı gibi aksesuarlarıyla birlikte profesyonel çekimler için mükemmel bir cihazdır ilgilenen arkadaşlarımız 0532 595 65 73 nolu telefondan bana ulaşabilirler.
     DJI S800
  • warrer kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım ismim erkan, bu cihazı uzun suredır arastırıyorum. sanırım bırkaç hafta sonra alıcam, daha önce hiç kullanmadım onemlı tavsıyelerının olacagını dusunuyorum. yardım ve tavsıyelerını beklerım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Amazfit GTS kullananlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • warrer kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

HİÇ BİR SORUNU YOK, ÇOK TEMİZ DURUMDA ELDEN TESLİM ETMEYİ TERCİH EDERİM.(HAVADA UÇUŞUNU TEST EDEREK)

-----DJI S800: ORJİNAL DJİ Spreading Wings S800
    -----WOOKONG-M: OTOMATİK EVE DÖNÜŞ ÖZELLİĞİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE ÇOK ÖZELLİKLİ OTOPİLOT SİSTEMİDİR. IMU VE GPS MODÜLLERİ V2 VERSİYONLARIYLA DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.
    -----GÜÇLENDİRİLMİŞ KOLLAR: The S800 Anti-Vibration arms-black-red
    -----AÇILIR İNİŞ TAKIMLARI:Tarot T series electric retractable landing gear set
    -----S800 Vibration Absorber Kit : ORJİNAL DJI ÜRÜNÜDÜR. -
    ----FUTABA 8FG SUPER KUMANDA
    -----2 adet 8000 Mah 6s ve 1 adet 10000 Mah 6s lipo akü
    ---EK OLARAK BİR ÇİFT + 1 ADET DJI ORJİNAL PERVANE TAKIMI . SADECE YUKARIDA LİSTELENMİŞ MADDELER FİYATA DAHİLDİR. RESİMLERDE GÖRÜLEN DİĞER EKİPMAN İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ.

Saygılar,
    Saygın Terzi.
    05324035475

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-ucusa-hazir-dji-s800-set-profesyonel-seri-242141184/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayginterzi -- 16 Kasım 2015; 10:46:10 >

• Bu sistem çok pahalı geliyor bana sanki 3 bin falan heralde keske daha ucuz olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.