Şimdi Ara

DJI TELLO DRONE 225 LİRA ( BÖLGESEL BİM ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bu yardımlaşma ruhu gittikçe kayboluyor. Teknosa zamanını falan çok iyi hatırlıyorum. Fark bile koymadan yardımcı olan bir sürü güzel insanlar vardı. Bim'de satılan LG PH1 hoparlörü de yine 2-3 yıl önce kendi bölgesinde bulamayan herkese aynı fiyattan gönderenler olmuştu. Bu yardımlaşma ruhunu sürdürenlere şuan enayi gözüyle bakan kişiler türedi..

Nasıl kaybolmasın üstat. Ben birisine tablet gönderttim. Samsung tablet. Nerdeyse sıfır gibiydi. Fiyat 850 den 230 civarına düşmüştü. Arkadaşa başka ürün aratırken bu gönderttiğimi buldum. Neyse bu var dedim. İyi mi kötü mi sağına soluna bakarken. Tertemiz cihaz. Adama iyi değilmiş falan diyip sallasam sallardım. Kendim alırdım. Forum ruhu dedim helal olsun dedim. Sonra arkadaş bu iyiliğe karşı bi isteğim olup olmadığını sordu. Yok dedim. İlla bi faydam dokunsun. Yok bi Allah razı olsun de yeter dedim. Çocuğun var mı dedi var. Hangi okulda dedi ilkokulda dedi. Tamam bi ingilizce set göndereyim dedi. Yok gerek yok diyorum illa göndereceğim diyor. İyi gönder bu kadar ısrar ettin ben karşılık beklemiyorum yaptığı için ama tamam dedim. Tamam hemen Gönderiyorum dedi. O kadar zaman geçti O set hala gelecek. Hayır madem göndermiyeceksin niye folüm yapıyorsun. Böyle böyle artık kimse kimseye yardım etmeyince de millete de hak veriyorum. Ama gene olsa gene yardım ederdim. Millette niye yardım etmiyor demem. Vardır haklı bir sebebi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün samsun yolumun uzeeinde 5 tane bim market var hepsine girdim üçünde vardı birinde iki adet ama hepsi kutu açılmış jelatin yok büyük ihtimal iade ve fiyat değişmemiş 499₺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manisa Salihli de Avar Caddesindeki Bim mağazasında kapalı kutu 300 tl. Bir tane ben aldım, bir tane daha var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum ilde böyle bir indirim yok !! Birkaç yere bakın yok sonrasında gezmeyin boşuna

• Çevresinde bu fiyatlarda satan varsa pm atabilir.

• Bu ara bimlerde satılmayan ürünler il yada bölge değiştirmeye başladı. Cam rafı boş olan bizim bimde bir çok değişik ürün konmuştu eski insert ürünleride vardı ancak 1 tane bile et,ket yoktu olsa bakıp değerlendirebilirdim. Drone yoktu.

• drone var da 430 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.