Nasıl kaybolmasın üstat. Ben birisine tablet gönderttim. Samsung tablet. Nerdeyse sıfır gibiydi. Fiyat 850 den 230 civarına düşmüştü. Arkadaşa başka ürün aratırken bu gönderttiğimi buldum. Neyse bu var dedim. İyi mi kötü mi sağına soluna bakarken. Tertemiz cihaz. Adama iyi değilmiş falan diyip sallasam sallardım. Kendim alırdım. Forum ruhu dedim helal olsun dedim. Sonra arkadaş bu iyiliğe karşı bi isteğim olup olmadığını sordu. Yok dedim. İlla bi faydam dokunsun. Yok bi Allah razı olsun de yeter dedim. Çocuğun var mı dedi var. Hangi okulda dedi ilkokulda dedi. Tamam bi ingilizce set göndereyim dedi. Yok gerek yok diyorum illa göndereceğim diyor. İyi gönder bu kadar ısrar ettin ben karşılık beklemiyorum yaptığı için ama tamam dedim. Tamam hemen Gönderiyorum dedi. O kadar zaman geçti O set hala gelecek. Hayır madem göndermiyeceksin niye folüm yapıyorsun. Böyle böyle artık kimse kimseye yardım etmeyince de millete de hak veriyorum. Ama gene olsa gene yardım ederdim. Millette niye yardım etmiyor demem. Vardır haklı bir sebebi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim