Şimdi Ara

DJI TELLO DRONE 225 LİRA ( BÖLGESEL BİM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölgesel olabilir. Muş elit restoran yani bim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yardımlaşma ruhu gittikçe kayboluyor. Teknosa zamanını falan çok iyi hatırlıyorum. Fark bile koymadan yardımcı olan bir sürü güzel insanlar vardı. Bim'de satılan LG PH1 hoparlörü de yine 2-3 yıl önce kendi bölgesinde bulamayan herkese aynı fiyattan gönderenler olmuştu. Bu yardımlaşma ruhunu sürdürenlere şuan enayi gözüyle bakan kişiler türedi..
    Hocam forum yardımlaşma olayı. Zamanında Teknosa olayında(kapatılcak diye fiyatlar çok düşmüştü) kendine ürün alanlar çok az farkla+ kargo olarak birbirlerine ürün yolluyorlardı. Keza Nike olayında da geliş fiyatına bu bedeni isteyen varsa veririm diyen tonla insan var. 25 Tl tabi işin şakası ama cidden açılamamış bulmak çok zor. 450 bile ucuzdu bu ürün için bulamamıştım o zaman. Evet kamera kaliteli değil ama iç mekanda eğlenmek için güzel bir ürün hele şuan hiç bir şey alınmayan 225 liraya bedava.
    2016 yazı, Teknosa yardımlaşma platformu...

Xbox one, note 5, Pioneer hoparlör, Sony Blu-ray player vs vs kapatmıştım.

Arabamla ihtiyacı olanları mağaza mağaza gezmeye bile davet etmiştim. İhtiyacı olanlar, özelden fiyat-stok soranlara gezdiğim Teknosa mağazalarından anlık bildirimde bulunmuştum.

Güzel günlerdi. Adamların elinden stokta gizili tuttukları xbox'ı söke söke aldığımdaki gururun tarifi imkansız.

Velhasıl kelam, paylaşmak, yardımlaşmak güzeldir. Yeter ki karşı tarafın iyi niyetli olduğundan emin olun.
  • Muhtemel 10 temmuz da alınıp iade edilen ürün olabilir. hiç satılmamış olması bu zamana mümkün gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaZAaRa -- 26 Eylül 2020; 16:35:18 >
  • Çok çok iyi fiyat. Kocaeli içi varsa nerede olursa olsun gider alırım. Bulan olursa yazsın lütfen.
  • çevremde 2 bimde vardı temmuzdan kalan ürünler hiç satılmadı
    fiyat düşünce hemen yok olmuş
  • Adana kozanyolu şubesinde değişmemiş fiyat..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanda bir şubede buldum. 4 arkadaş 4 tane aldık. 3 tane daha vardı ama hepsi bozuktu. Bir tanesinin garanti belgesi 2 ay Önce kaşelenmişti. Birkaçında şarj kablosu eksikti yada yedek pervane poşeti açıktı. Muhtemelen iade edilen ürünler ama yinede harika fiyat

• colemerg30 kullanıcısına yanıt
    anlamadım sadece 1 şubede 7 tane mi vardı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açılmamış bulup alana anında 250+kargo havale yapalım.

• Vatov kullanıcısına yanıt
    çok verdin zora sokmasın 25tl seni. 25tl için bime gidicem ordan kargo firmasına gidicem. sana iban atıcam para gelsin de kargolayayım diye bekleyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 26 Eylül 2020; 21:40:30 >
  • version53 kullanıcısına yanıt
    Senden 250 TL alıp letgoda 400 liraya açılmamış kutusunda diye ilan açılır :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beni 3 kuruş için al sat yapan çakallarla bir tuttun ya hadi 300 veriyorum açılmamış alıp yollayan, referanslı üyeye. Hatta canım sıkıldıkça drone ile foto atacağım :)

Estağfurullah hocam ama verdiğiniz para komik olmuş çok daha fazlasına her yerde satılabilir bir ürün

• Hocam forum yardımlaşma olayı. Zamanında Teknosa olayında(kapatılcak diye fiyatlar çok düşmüştü) kendine ürün alanlar çok az farkla+ kargo olarak birbirlerine ürün yolluyorlardı. Keza Nike olayında da geliş fiyatına bu bedeni isteyen varsa veririm diyen tonla insan var. 25 Tl tabi işin şakası ama cidden açılamamış bulmak çok zor. 450 bile ucuzdu bu ürün için bulamamıştım o zaman. Evet kamera kaliteli değil ama iç mekanda eğlenmek için güzel bir ürün hele şuan hiç bir şey alınmayan 225 liraya bedava.

Haklısınız hocam umarım bulursunuz

Bu yardımlaşma ruhu gittikçe kayboluyor. Teknosa zamanını falan çok iyi hatırlıyorum. Fark bile koymadan yardımcı olan bir sürü güzel insanlar vardı. Bim'de satılan LG PH1 hoparlörü de yine 2-3 yıl önce kendi bölgesinde bulamayan herkese aynı fiyattan gönderenler olmuştu. Bu yardımlaşma ruhunu sürdürenlere şuan enayi gözüyle bakan kişiler türedi..
  • nDise kullanıcısına yanıt
    Evet 7 adet vardı. Ama 3 ü bozuktu

• Ankara da bulan oldu mu ?
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Evet malesef öyle, yardımlaşma ruhu fırsatçılar çıktıkça azalmaya bitmeye başladı.

• forumu kodcular bozdu, adam 1 liraya kod satmaya çalışıyo..
  • eskişehirde var mı acaba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.