< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
çok verdin zora sokmasın 25tl seni. 25tl için bime gidicem ordan kargo firmasına gidicem. sana iban atıcam para gelsin de kargolayayım diye bekleyecem
|
Bu yardımlaşma ruhu gittikçe kayboluyor. Teknosa zamanını falan çok iyi hatırlıyorum. Fark bile koymadan yardımcı olan bir sürü güzel insanlar vardı. Bim'de satılan LG PH1 hoparlörü de yine 2-3 yıl önce kendi bölgesinde bulamayan herkese aynı fiyattan gönderenler olmuştu. Bu yardımlaşma ruhunu sürdürenlere şuan enayi gözüyle bakan kişiler türedi..
|
Hocam forum yardımlaşma olayı. Zamanında Teknosa olayında(kapatılcak diye fiyatlar çok düşmüştü) kendine ürün alanlar çok az farkla+ kargo olarak birbirlerine ürün yolluyorlardı. Keza Nike olayında da geliş fiyatına bu bedeni isteyen varsa veririm diyen tonla insan var. 25 Tl tabi işin şakası ama cidden açılamamış bulmak çok zor. 450 bile ucuzdu bu ürün için bulamamıştım o zaman. Evet kamera kaliteli değil ama iç mekanda eğlenmek için güzel bir ürün hele şuan hiç bir şey alınmayan 225 liraya bedava.
|
Senden 250 TL alıp letgoda 400 liraya açılmamış kutusunda diye ilan açılır :)
|
2016 yazı, Teknosa yardımlaşma platformu...
Xbox one, note 5, Pioneer hoparlör, Sony Blu-ray player vs vs kapatmıştım. Arabamla ihtiyacı olanları mağaza mağaza gezmeye bile davet etmiştim. İhtiyacı olanlar, özelden fiyat-stok soranlara gezdiğim Teknosa mağazalarından anlık bildirimde bulunmuştum. Güzel günlerdi. Adamların elinden stokta gizili tuttukları xbox'ı söke söke aldığımdaki gururun tarifi imkansız. Velhasıl kelam, paylaşmak, yardımlaşmak güzeldir. Yeter ki karşı tarafın iyi niyetli olduğundan emin olun. |
Vatanda ipad 2 mini retina 750tl idi unutmuyorum. Minibüse binip gitmiştim forumdan biri de istemişti bir tane de ona alıp göndermiştim yol dönüşü hemen kargoya verdim. Şimdi herkese kar derdinde
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 26 Eylül 2020; 21:40:30 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|