|
5 dakika şarjla 200 km menzil! Xpeng G9 elektrikli SUV Çin'de satışa sunuldu
-
-
Hızlı şarj en önemli etken bence menzilden ziyade.
Sonuçta 5 dk’da tuvalet molasında yol için yeterince menzil elde ediyorsun ve araç bir anda şehirler arasına uygun oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Atı alan Üsküdarı geçti beyler çin arabası artık bu ülkede uygun fiyata satılmaz. Bu halka el arabası bile fazla.
-
Atı alan üsküdarı geçmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nah satarız artık biz çıkartana kadar adamlar 3 model çıkardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satar satar ama az satar
Ucuz hafif en az 1000 Km Kapasiteli 10.000 Dolum yapabilen bir batarya çıkmadıkça kimse elektirikliye geçmez.
-
Bence o 5 dakika olayı pilin en hızlı dolum olabildiği zaman aralığında. Yani 5+5 400 km giderim denilecek bir durumu olmayabilir.
-
Alınır. Lityum demir fosfat bataryası 3000 çevrim götürür. 500km menzille 1.5 milyon km ömür demek.
Bu iş cep telefonu olayına dönecek gibi.
2 sene önce bir telefon aldım hala kullanıyorum 65W SuperCharge var telefonda. 57 dakikada 0'dan 100'e şarj ediyor telefonu.
Eskiden telefonu geceden şarja koyar sabaha kadar şarj ederdik.
Şimdi gece telefonu şarja koymayı unuttum artık.
Sabah kalkıyorum traş olup el yüz yıkayıp üst baş giyinene kadar 30 dk da %50 şarj oluyor. Ve rahat akşama kadar çıkarıyor günü.
Oh be rahatlığa bak dedim ilk zamanlar.
Ama sonradan 120W'lık aletler çıktı ve bazı telefonlar şu anda 25 dakikada %100 şarj oluyor.
Hatta 240W'lık şarj cihazları bile çıkmaya başladı. 12 dakikada %100 şarj oluyorlar.
Şu an bence elektrikli araç alanların 4-5 sene sonra elinde patlayacak.
3 saatte 300 KM menzil sunan araçların yerini 5 dakikada 500 KM menzil sunan araçlar alacak belkide.
-
Benzin o kadar gitmiyor, yeterli şarj istasyonları kurulsun hiç sorun olmaz.
Kaçış yok bundan elektrikli ye geçecek herkes, hatta benzinlik bulmakta zorlanacak millet tam tersi
Hele bu Rusya olayından sonra güneş enerjisinden elektrik üretimi iyice artacak, Avrupa Amerika full bunlara yatırim yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 24 Eylül 2022; 10:4:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskileri Modifiye edebilen kitler çıkar diye düşünüyorum. Yani o kadar da karamsar olmamak lazım
Umarım araç sahipleri bu sorunla karşılaşmazwww.odatv4.comScooter bomba gibi patladıhttps://www.odatv4.com/dunya/scooter-bomba-gibi-patladi-251563
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 24 Eylül 2022; 13:18:2 >
-
Kesinlikle haklısın
Patlamazsa cin malina guven olmaz
Vay be. 5 dakika çok iyi. Giderek hızlanıyor batarya gelişimleri.
Tek şarj ile Turkiye turu yapmaya az kaldı
Çinliler dünyayı ele geçirdi resmen argeleri iyi
Kim ne derse desin Çinliler dünya otomobil piyasasını yakında eline geçirecek. Japonlar ve Korelilerden sonra otomobil dünyasında Çinlilerin devri başlayacak adamlar gümbür gümbür geliyor
-
araç güzel olmuş, bize de gelse de yollarda görebilsek
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hızlı şarj en önemli etken bence menzilden ziyade.
Sonuçta 5 dk’da tuvalet molasında yol için yeterince menzil elde ediyorsun ve araç bir anda şehirler arasına uygun oluyor. |
Benzer içerikler
- netflix üyelik
- whatsapp sohbet teması
- whatsapp şifre koymak
- telefonu webcam olarak kullanma
- autocad sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X