|
Djler sahnede ne yapar? (2. sayfa)
-
-
ben bu işin içindeyim o lazerler vs önceden ayarlı değil malesef o anda ledlerle ilgilenen bir görevli oluyor sana verilen listeye göre şarkıya göre orda ayarlıyorsun ayrı kabinleri falan var onların -
forumda tiesto fun club varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: semihözel
forumda tiesto fun club varmı ?
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=35030938&p=43#92194105
Ayrica bende djlik yapiyorum sende ışık sefimisin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rapsody Travel Turkeyde çalışıyorum ışık şefi değilim ama organizatörüm -
quote:
Rapsody Travel Turkeyde çalışıyorum ışık şefi değilim ama organizatörüm
Takim arkadaşı ariyorsunuz basvursammi ne alanlarda alim var bilginiz varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parti event olmadığı süreler içinde sadece tur satışı için yer acık ama parti event olan dönemlerde tüm görevler için alım mevcut -
quote:
parti event olmadığı süreler içinde sadece tur satışı için yer acık ama parti event olan dönemlerde tüm görevler için alım mevcut
basvurayımmı o halde event olunca ararsınız umarım -
tabiki siz bilirsiniz :) -
http://www.youtube.com/watch?v=hIIzUx8S1NE bu videoda 1,10da izle anlıcaksın :) -
Bunlarda dj'mi?
Gerçek dj plaktan başka tanımaz.
Bunlar zamane bilgisayar çocukları. -
dj yok geçiş yalan -
Konuyu hortlatayım. Benim de yeni geldi bu konu aklıma. Postları okudum.
Bence djler evde yapıyorlar usbye takıp -bi kaç tane de yedek alıyorlardır yanlarına maazallah- getirip konserde çalıyorlar. Ha onlar ne yapıyor sesi açıp kapatıyor arada bir de mikrofondan seyircileri gaza getiriyorlar.
Neden mi böyle düşünüyorum. Seyrettiğim konserlerde müzik, patlamalar, görüntü efektleri, alevler, dansçılar hepsi birbiri ile uyumlu. Bazı arkadaşlar dj duruma göre parçaların yerini değiştirir diyor. E bu esnada öbür ekip napacak sesçisi, efektçisi, ışıkçısı. Haydi arkadaşlar B planına mı geçiyoruz diyecekler.
Ne bileyim daha büyük ayrıntılar var. Bunlar anlık değişmesi çok zor.
Yani bence evde muazzam bir iş yapıyorlar, konsere gelip onu görsel ve ses şöleni halinde millete sunuyorlar.
Ha bir de bu aralar youtubeda onlarca yarı çıplak dj set başına geçmiş kadının videoları var. Çok anlamsızlar. Kayıtlı parça eşliğinde düğmeleri çevirerek kendi bedenleri ile görsel bir şey ortaya oymaya çalışıyorlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X