Şimdi Ara

DK ilk hero class...İkincisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Additional information
    Armor type: Cloth
    Weapon type: Dual wield, Warblades.
    Starting level: 55
    Race: All (or night elf/blood elf restricted)
    Starting location: Outskirts of Mount Hyjal
    Energy type: Chaos Energy
    Mount: Tiger/Panther, Blackfeathered/Redfeathered/Goldenfeathered Gryphon
    Class type: DPS
    Appearance: Glowing eyes. Tattooes on their upper body which glows brighter depending on how much Chaos Energy they have drained. When the Chaos Energy is released, the tattooes are black again.

Story
    Even though the demon hunters are shunned in society, many understands their value and how they have played an important part of the wars against the Burning Legion. Today, not many demon hunters remain. Any race can become one, but the vast majority are night elves and a blood elf minority. The blood elves themselves begun following the path after the destruction of their homeland.

A demon hunter fights using chaos energy drawn into their warblades. They drain their enemies as they battle them, drawing the energy into their warblades to increase their powers and access powerful spells. During the ritual to become a demon hunter, they sacrifice their own eyesight to develop 'spectral sight' with which they can see magical energies around them and easier spot demon and undead targets.

Now they are needed again to battle the Burning Legion (assuming the Burning Legion makes a major impact in an upcoming patch or expansion).

Gameplay
    Similiar to the Death Knights, the Demon Hunters use a unique energy system. Chaos Energy is drawn into their warblades during combat, much like how Warriors gain Rage. The difference between Chaos Energy and Rage is that the Demon Hunter has two active spells and one passive, which is used to draw this energy. The passive spell slowly regenerates the Chaos Energy as the Demon Hunter attacks his target and then adds a more massive amount to the bar as the target is killed. The active spells are 'Drain Energy' which automatically drains a faster amount of energy from the targeted enemy. 'Energy Leech' instantly drains a vast amount of Chaos Energy from every enemy in an AOE effect around the Demon Hunter.

The Demon Hunter specializes in three schools of magic, being 'Demonic', 'Martyrdom' and 'Subtlety' (the last one need a name change though).

• Demon Hunter'ın cloth giyeceğini sanmıyorum. Bana leather olur gibi geliyor. Yoksa çok güçsüz olurlar.

Ki ayrıca Demon Hunter gelirse eğer nasıl Death Knightların gözleri mavi ise bunlarında gözleri bağlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 9 Şubat 2009; 13:49:49 >
  • bence mail yada plate de giyebilirler ama leather daha akla uygun gibi...
  • Çokta fazla DK lara benzeyeceğini sanmıyorum. Yoksa fazla bir yenilik getirmez. Ayrıca Blizard melee bir classtan cok range/caster bir class cıkaracağı gözüyle bakıyorum. Ayrıca melee olursa hiç bir melee cltoh giymez yapılabilecke en büyük aptallık olur çatır çatır yerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Grom Hellscream

Hadi ya. Ben elinde balta var diye hiç dikkat etmemiştim, warrior niyetine oynamıştım.

Blade kılıç olarak algılanıyor ama keskin aletlerin hepsi Blade sınıfına giriyor. Bıçak manasında yani. Warrior = Mountain King.

Bu arada Hero class olayı blizzard'ın pazarlama stratejisinden başka birşey değil. Şuan oyundaki classlara bakın w3de çoğunun herosu var. Dk'da bunlardan birisi. Ama diğerleri hero değil dk hero. Saçmalık. Oyuncular sıkılmasın diye yaptık ettik demez zaten kimse, alayına kılıf bulurlar :D

• quote:

Orjinalden alıntı: naughtymmn

Blade kılıç olarak algılanıyor ama keskin aletlerin hepsi Blade sınıfına giriyor. Bıçak manasında yani. Warrior = Mountain King.

Onu biliyorum, oyunda blademasterların elinde hep kocaman kılıçlar vardı, hatta warhammerda da öyleydi o yüzden şaşırdım.
  • quote:

quote:

Onu biliyorum, oyunda blademasterların elinde hep kocaman kılıçlar vardı, hatta warhammerda da öyleydi o yüzden şaşırdım.

blademaster dediğindede şöyle şatafatlı kocaman kılıçlar olmalı yoksa tırnak çakısı gibi silahlarla blademaster mı olur...ne öyle ekmek bıçağıyla blade master daha doğrusu bread master:)
  • quote:

quote:

Kılıç balta fark etmez. Keskin silah kullanması yeter. Blizz de heralde klıç yapacaktı ama onlar farklı olmayı sever. Bir de rp olarak orcların balta kullanması var tabi.
    Bende aslında blademaster ismi ile hep bir ninjayı özdeşleştirmiştim. :D
  • Sırtlarında samuraylarınki gibi bayrak taşıyorlardı. O yüzden ninja çağrışımı yapmıştır.
  • roque warrior karışımı gibi bir şey olur herhalde Blademaster olursa ? Mail olur itemleri büyük ihtimal :D ortası o ya salladim direk
  • çok büyük ihtimalle druid tipi dk ya zıt düşecek heal spell üstüne bir class gelir
  • Herkez Hayal gücünü çalıştırmış ve şu bu gelir demeye başlamış görüyorum ki :)
    Wow'un Resmi Sitesin de biraz Gezerseniz Death Knight is Final Class Diye Kocaman bir Yazi görceksiniz.
    Death Knight WOW Online da bence son class ve 1 - 2 seneye de kalmaz biter ne kadar uzatabilir ler ki bir oyunu.
    Bence Blizzard Artık Diablo Ağırlıklı ve de Warcraft'ı ise artık Online değil de Stratejik oyun olarak eskisi haline gelir ve Warcraft eskisi gibi Strateji oyunu olarak devam eder.
    Benim görüşüm bu WoW çok uzun gitmez uzadıkça Bo... çıkar o yüz den herşeyi tadin da birakmak gerekir diye düşünüyorum.
  • bence warcraft statreji olarak devam etmez..MMO versiyonunu yapmışlar zaten neden statreji oyununu devam ettirsinlerki ? Warcraft 4 çıkarsa bence asıl bku o zaman çıkar.Tomb Raider serisine dönecek değil ya ?
    Bence en az 1 ek paket daha gelecek ve yeni bir class ve belki de ırk eklenebilir..Warcraft dünyasında oynanabilecek bolca ırk ve class var zaten bunu neden wowa koymasınlarki ?
  • İşin suyunu çıkarmaları onların umrunda olduğunu zannetmiyorum. İsterlerse mario yu getirsinler class olarak. Masraflarını karşılayacakları her bir dolar için bile 1000 tane ek paket cıkarırlar. Sonuçta herşey para getirisi vargen RPG olayını ha takmış ha takmamış.
  • plate giymesin melee dps olmasin benim icin yeter
  • warcraft gider starcraft gelir
    herşey para ile alakalı
    wow2 çıkar mı acep
  • Paladinde hero class
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

quote:

- Draenor Set
    Azuremyst Isle - 1 to 10
    Bloodmyrk Isle - 10 to 20
    Eversong Forest - 1 to 10
    Quel'thalas - 10 to 20
    Hellfire Peninsula - 58 to 62
    Zangarmarsh - 60 to 64
    Terokkar Forest - 61 to 65
    The Deadlands - 63 to 67
    Nagrand - 64 to 68
    Blade's Edge Mountains - 66 to 70
    Netherstorm - 67 to 70
    Shadowmoon Valley - 69 to 70

- Northrend Set
    Borean Tundra - 67 to 70
    Howling Fjord - 67 to 70
    Dragonblight - 69 to 72
    Grizzly Hills - 70 to 73
    Crystalsong Forest - 72 to 75
    Zul'drak - 73 to 76
    Sholazar Basin - 75 to 79
    Storm Peaks - 76 to 80
    Icecrown Glacier - 78 to 80

- Maelstrom Set
    Gilneas - 77 to 80
    Grim Batol - 78 to 81
    Kul Tiras - 79 to 82
    Kezan - 81 to 86
    Tel Abim - 83 to 85
    Zandalar - 84 to 87
    Plunder Isle - 86 to 88
    The Broken Isles - 87 to 90
    The Maelstrom - 89 to 90

- Plane Set
    Pandaria - 1 to 10 <-------------
    Hiji - 10 to 20
    Wolfenhold - 1 to 10 <---------------
    Xorothian Plains - 10 to 20
    The Green Lands - 88 to 91
    The Dying Paradise - 91 to 94
    The Emerald Nightmare - 94 to 97
    The Eye of Ysera - 97 to 100
    Deephome - 88 to 91
    Skywall - 91 to 94
    The Abyssal Maw - 94 to 97
    The Firelands - 97 to 100

- Legion Set
    K'aresh - 96 to 99
    Argus Meadowlands - 97 to 100
    Mac'Aree - 99 to 100
    Maw of Oblivion - 100+
    The Burning Citadel - 100+++

Baya önceden şöyle bir teori görmüştüm offical forumlarda paylaşayım dedim :)

herseyi bu anlatıo ama 1-10 lwller kötü? pandaria ne abi pandamı cıkartcaklar o_O ARchdruid healer özellikli hero olacak...Demon hunter da mantıklı..Maelstorm PAtchide Wotlkdan sonra gelcekmiş bak öle yazıo yukarıda :D sabırsızlandm Burning Citadel ne abi xD sargerası düsünemiorm burning Citadelde off offf dehsetvari valla :D

• quote:

Orjinalden alıntı: emptyleon

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

quote:

- Draenor Set
    Azuremyst Isle - 1 to 10
    Bloodmyrk Isle - 10 to 20
    Eversong Forest - 1 to 10
    Quel'thalas - 10 to 20
    Hellfire Peninsula - 58 to 62
    Zangarmarsh - 60 to 64
    Terokkar Forest - 61 to 65
    The Deadlands - 63 to 67
    Nagrand - 64 to 68
    Blade's Edge Mountains - 66 to 70
    Netherstorm - 67 to 70
    Shadowmoon Valley - 69 to 70

- Northrend Set
    Borean Tundra - 67 to 70
    Howling Fjord - 67 to 70
    Dragonblight - 69 to 72
    Grizzly Hills - 70 to 73
    Crystalsong Forest - 72 to 75
    Zul'drak - 73 to 76
    Sholazar Basin - 75 to 79
    Storm Peaks - 76 to 80
    Icecrown Glacier - 78 to 80

- Maelstrom Set
    Gilneas - 77 to 80
    Grim Batol - 78 to 81
    Kul Tiras - 79 to 82
    Kezan - 81 to 86
    Tel Abim - 83 to 85
    Zandalar - 84 to 87
    Plunder Isle - 86 to 88
    The Broken Isles - 87 to 90
    The Maelstrom - 89 to 90

- Plane Set
    Pandaria - 1 to 10 <-------------
    Hiji - 10 to 20
    Wolfenhold - 1 to 10 <---------------
    Xorothian Plains - 10 to 20
    The Green Lands - 88 to 91
    The Dying Paradise - 91 to 94
    The Emerald Nightmare - 94 to 97
    The Eye of Ysera - 97 to 100
    Deephome - 88 to 91
    Skywall - 91 to 94
    The Abyssal Maw - 94 to 97
    The Firelands - 97 to 100

- Legion Set
    K'aresh - 96 to 99
    Argus Meadowlands - 97 to 100
    Mac'Aree - 99 to 100
    Maw of Oblivion - 100+
    The Burning Citadel - 100+++

Baya önceden şöyle bir teori görmüştüm offical forumlarda paylaşayım dedim :)

herseyi bu anlatıo ama 1-10 lwller kötü? pandaria ne abi pandamı cıkartcaklar o_O ARchdruid healer özellikli hero olacak...Demon hunter da mantıklı..Maelstorm PAtchide Wotlkdan sonra gelcekmiş bak öle yazıo yukarıda :D sabırsızlandm Burning Citadel ne abi xD sargerası düsünemiorm burning Citadelde off offf dehsetvari valla :D

bu zaten bir teori yukarda yazılanların geleceğini sanma..yani ilerde patch çıkarırlarsa ki sanmıyorum herhalde böyle bi şey olurdu diye yazılmış bunlar

• lich king gelmeden önce yazılmış bir şeyse bu teoriden öte kehanet gibi bir şey olmalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.