Şimdi Ara

DK ilk hero class...İkincisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wotlk çıkmadan önce de wowun ne zaman biteceğine dair tartışmalar vardı.

Bence, Wow yakın zamanda bitecek ve ardından diablo3'nin ve starcraft2'nindevri başlayacak. Sonuçta oyuncular şu an sadece wow ile ilgilenmekteyken bu oyunlar geldiğinde oyuncular 3 kola ayrılcak.

Belki wowa zamanla fantastik şeyler eklenebilir normal ilerleyişi haricinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayneo -- 13 Şubat 2009; 14:35:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

quote:

Orjinalden alıntı: emptyleon

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

quote:

- Draenor Set
    Azuremyst Isle - 1 to 10
    Bloodmyrk Isle - 10 to 20
    Eversong Forest - 1 to 10
    Quel'thalas - 10 to 20
    Hellfire Peninsula - 58 to 62
    Zangarmarsh - 60 to 64
    Terokkar Forest - 61 to 65
    The Deadlands - 63 to 67
    Nagrand - 64 to 68
    Blade's Edge Mountains - 66 to 70
    Netherstorm - 67 to 70
    Shadowmoon Valley - 69 to 70

- Northrend Set
    Borean Tundra - 67 to 70
    Howling Fjord - 67 to 70
    Dragonblight - 69 to 72
    Grizzly Hills - 70 to 73
    Crystalsong Forest - 72 to 75
    Zul'drak - 73 to 76
    Sholazar Basin - 75 to 79
    Storm Peaks - 76 to 80
    Icecrown Glacier - 78 to 80

- Maelstrom Set
    Gilneas - 77 to 80
    Grim Batol - 78 to 81
    Kul Tiras - 79 to 82
    Kezan - 81 to 86
    Tel Abim - 83 to 85
    Zandalar - 84 to 87
    Plunder Isle - 86 to 88
    The Broken Isles - 87 to 90
    The Maelstrom - 89 to 90

- Plane Set
    Pandaria - 1 to 10 <-------------
    Hiji - 10 to 20
    Wolfenhold - 1 to 10 <---------------
    Xorothian Plains - 10 to 20
    The Green Lands - 88 to 91
    The Dying Paradise - 91 to 94
    The Emerald Nightmare - 94 to 97
    The Eye of Ysera - 97 to 100
    Deephome - 88 to 91
    Skywall - 91 to 94
    The Abyssal Maw - 94 to 97
    The Firelands - 97 to 100

- Legion Set
    K'aresh - 96 to 99
    Argus Meadowlands - 97 to 100
    Mac'Aree - 99 to 100
    Maw of Oblivion - 100+
    The Burning Citadel - 100+++

Baya önceden şöyle bir teori görmüştüm offical forumlarda paylaşayım dedim :)

herseyi bu anlatıo ama 1-10 lwller kötü? pandaria ne abi pandamı cıkartcaklar o_O ARchdruid healer özellikli hero olacak...Demon hunter da mantıklı..Maelstorm PAtchide Wotlkdan sonra gelcekmiş bak öle yazıo yukarıda :D sabırsızlandm Burning Citadel ne abi xD sargerası düsünemiorm burning Citadelde off offf dehsetvari valla :D

bu zaten bir teori yukarda yazılanların geleceğini sanma..yani ilerde patch çıkarırlarsa ki sanmıyorum herhalde böyle bi şey olurdu diye yazılmış bunlar

Sargerası görmeden bu oyunun bittiğine inanmam..Sargeras'ıda Azerothda kesmemiz mantıksız bence...Bir nevi bence bunlar Doqru olabilir..Mantıklı Cünkü Northrend uyuyo ve Bir Dahaki patch Maelstormla ilgili burasınada ben kesin gözüyle bakıyorm..Patchlerle birlikte Emeraldda Nightmarela savasırız felan bunlar gelecek seyler..wowdan bu kadar basit vazgecmez Blizzard....

• Ben açıkcası wow'a başlıyalı henüz 3 ay oldu ve şu an sıkıldım.
    Neden diye sorarsanız wow oyunu oynayan bir çok kişi görmüştüm hep oynamak istemiştim kısmet Lich King Paketi gelince wow'a başlamak oldu yeni paket ve yeni class felan olunca bende herkez gibi Death Knight'e Özendim ve Death Knight Kastım şu an Death Knight'im 80 level PVE de Valarous T7 Setim var PVP de de Gladiators itemlerim var yani anlıyacanız full epic oldum şu anda Karazhan serverin de oynuyorum ne Arena da ne de duel de beni kimse yenemiyor.
    Bunu övünmek için söylemiyorum tam tersi eyer bir oyun da mücadele etmezsen ölmezsen bu oyunun tadı çıkmaz arada sırada ölceksin ama wow en son Patch de yani Death Knight'i o kadar çok güçlendirmiş ki Melee Class larin en büyük Düşmanı olan Frost Mage leri bile Harcıyor Death Knight Eeeee bu da oyunun dengesini bozuyor.
    Nerf yiyip denge düzelcek dediler Nerf sadece Unholy de etkili oldu Blood Death Knight ler hala PVP de dağıtıyorlar eski den %2 Heal çalıyorduk şimdi ise %4 Duel de bana yenilenler Yeteneğin sayesin de değil Class'ın sayesin de yeniyorsun gibi şeyler söylüyorlar artık bende bıktım yeni bir Farklı class kasim diyorum ona da vaktim yok DK yi bile 1 ay da kastım yeni bir class kasamam 1 level dan başlıyarak.
    Wow Eski den nasıldı bilmiyorum ama ben Lick King Paketi gelince başladım ve şu an Death Knight Class'ı oyun da herkezi harcıyorlar ve diğer class ların hiç bir anlamı kalmıyor bu da büyük bir adaletsizlik bence.
    İlerisine de baktım gelcek olan Patch'e Death Knight ler Nerf Yemek yerine Buff Yiyecekler daha da güçlencek ler Diğer Bütün Class lar ya oyunu bırakcak yada DK Classini silcekler ne yaparlar bilmiyorum ama bu Paket den sonra Oyun Death Knight Oldu çok abartıldı diğer bütün class lar PVE yapıyor çunki kimse PVP de Death Knight ile karşılaşmak istemiyor.
    Eyer ben DK değilim ve oyun dan zevk alıyorum DK leri de kesebiliyorum diyorsanız Devam edin derim ben DK kastım pişman oldum çunki Ölümsüz Bir Class'im ve oyun dan hiç bir şekil de zevk almıyorum :(

• quote:

Orjinalden alıntı: vegeta17

Ben açıkcası wow'a başlıyalı henüz 3 ay oldu ve şu an sıkıldım.
    Neden diye sorarsanız wow oyunu oynayan bir çok kişi görmüştüm hep oynamak istemiştim kısmet Lich King Paketi gelince wow'a başlamak oldu yeni paket ve yeni class felan olunca bende herkez gibi Death Knight'e Özendim ve Death Knight Kastım şu an Death Knight'im 80 level PVE de Valarous T7 Setim var PVP de de Gladiators itemlerim var yani anlıyacanız full epic oldum şu anda Karazhan serverin de oynuyorum ne Arena da ne de duel de beni kimse yenemiyor.
    Bunu övünmek için söylemiyorum tam tersi eyer bir oyun da mücadele etmezsen ölmezsen bu oyunun tadı çıkmaz arada sırada ölceksin ama wow en son Patch de yani Death Knight'i o kadar çok güçlendirmiş ki Melee Class larin en büyük Düşmanı olan Frost Mage leri bile Harcıyor Death Knight Eeeee bu da oyunun dengesini bozuyor.
    Nerf yiyip denge düzelcek dediler Nerf sadece Unholy de etkili oldu Blood Death Knight ler hala PVP de dağıtıyorlar eski den %2 Heal çalıyorduk şimdi ise %4 Duel de bana yenilenler Yeteneğin sayesin de değil Class'ın sayesin de yeniyorsun gibi şeyler söylüyorlar artık bende bıktım yeni bir Farklı class kasim diyorum ona da vaktim yok DK yi bile 1 ay da kastım yeni bir class kasamam 1 level dan başlıyarak.
    Wow Eski den nasıldı bilmiyorum ama ben Lick King Paketi gelince başladım ve şu an Death Knight Class'ı oyun da herkezi harcıyorlar ve diğer class ların hiç bir anlamı kalmıyor bu da büyük bir adaletsizlik bence.
    İlerisine de baktım gelcek olan Patch'e Death Knight ler Nerf Yemek yerine Buff Yiyecekler daha da güçlencek ler Diğer Bütün Class lar ya oyunu bırakcak yada DK Classini silcekler ne yaparlar bilmiyorum ama bu Paket den sonra Oyun Death Knight Oldu çok abartıldı diğer bütün class lar PVE yapıyor çunki kimse PVP de Death Knight ile karşılaşmak istemiyor.
    Eyer ben DK değilim ve oyun dan zevk alıyorum DK leri de kesebiliyorum diyorsanız Devam edin derim ben DK kastım pişman oldum çunki Ölümsüz Bir Class'im ve oyun dan hiç bir şekil de zevk almıyorum :(

zaten artık pvp dk lar arasında geçiyor..bglerin büyük bir yüzdesi dk nereye baksan dk daha bismillah demeden death griple çekiliyorsun ve bi bakmışsın yerdesin..herkes pve ye kaçıyor çünkü pvp de dk lar egemen durumda ölmüyorlar ki özellikle blood dk lar ve saniyeler içinde indiriyorlar adamı..

• quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

zaten artık pvp dk lar arasında geçiyor..bglerin büyük bir yüzdesi dk nereye baksan dk daha bismillah demeden death griple çekiliyorsun ve bi bakmışsın yerdesin..herkes pve ye kaçıyor çünkü pvp de dk lar egemen durumda ölmüyorlar ki özellikle blood dk lar ve saniyeler içinde indiriyorlar adamı..

saniyede öldürse yine iyi, üç beş çabayla adamda %10 hp bırakıyorsun, sonra vampiric+mark of blood hoppala paşam Malkara Keşan sanki Hp'ler yer değiştirmiş gibi adamın HP fulleniyor. Klavyeyi parçalayasım geliyor o zaman da.
  • Prot warriora sökmüyor o artislikleri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.