Şimdi Ara

DK mı Paladin mi Druid mi Sizce Hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir DK açtım ama açtım açacağıma bin pişman oldum abi o rune ler bitirior beni inanılmaz bir oyunculuk gerektiriyor bana göre DK ciddi anlamda kullanmak için
  • DK en baba tanktır tartışmaya gerek yok ama WoD da patates olacak diyorlar bakmadım update note larına

DK la her şeyi sololarsın evet DPS bi warrior kadar iyi değildir daha uzun sürer ama Warriorda da ölürsün DK da ölmezsin :D

DK da her şeyi geç bir worm vardır 550k healladığını gördüm Death Pact -packt nasıl yazılıyor unuttum- vardır minion un canını sana verir Magic Sheild vardır candır vardır oğlu vardır şimdi adını unuttuğum bi skill de self heallarsın ayrıca o oran kadar sheild çeker kendine vs vs

ölmemesi için herşeyi yapmış adamlar kısava

yüksek ilvl larda heroic dungeon a girdin mi warrior u monku heallaman gerekir ama DK da böyle bi olay yoktur healer afk takılsın tank aggroyu üstünde tuttuğu sürece kimse ölmeden dungeon biter vs vs

oynaması kolaydır masterlaşması zordur tarzı klasik bir cevapla da bitireyim :D

ki masterlaşmadan da Dk nın zevki çıkmaz o yüzden kısaca zordur desek de olur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

DK en baba tanktır tartışmaya gerek yok ama WoD da patates olacak diyorlar bakmadım update note larına

DK la her şeyi sololarsın evet DPS bi warrior kadar iyi değildir daha uzun sürer ama Warriorda da ölürsün DK da ölmezsin :D

DK da her şeyi geç bir worm vardır 550k healladığını gördüm Death Pact -packt nasıl yazılıyor unuttum- vardır minion un canını sana verir Magic Sheild vardır candır vardır oğlu vardır şimdi adını unuttuğum bi skill de self heallarsın ayrıca o oran kadar sheild çeker kendine vs vs

ölmemesi için herşeyi yapmış adamlar kısava

yüksek ilvl larda heroic dungeon a girdin mi warrior u monku heallaman gerekir ama DK da böyle bi olay yoktur healer afk takılsın tank aggroyu üstünde tuttuğu sürece kimse ölmeden dungeon biter vs vs

oynaması kolaydır masterlaşması zordur tarzı klasik bir cevapla da bitireyim :D

ki masterlaşmadan da Dk nın zevki çıkmaz o yüzden kısaca zordur desek de olur :D

müthiş anlatmışsın açmış olduğum bu topic sayesinde DK Açtım hala dummylerde günde 1 saat rune ve skıll egzersizi yapıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.