Şimdi Ara

DK Talentleri Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DK Talentlerinin türkçelerini yazabilcek biri var mı? yada bu konu ile ilgili link atabilicek.
    Yanlız Google'da arattığımda çıkan sayfalardaki bilgilerin çoğu yanlış artık 2008-2009 dan kalma olduğu için bu yüzden yeni bir link varsa eğer yada üşenmeyip ingilizceden anlayan biri yazabilirse şurdaki talentlerin açılımını:http://www.wowhead.com/talent#k|

teşekkürler.

• Güncel. Yok mu yardım edebilcek.. açılması gereken 4 tane talent var kaldılar öyle..
  • www.noxxic.com
  • Sorumla ne alakası var bu linklerin?
  • Hocam yanlış anlama da talentlerin açıklamalarını bile anlayamıyorsan, oyunu nasıl anlamayı düşünüyorsun?
  • Sana birde çeviri mi yapalım? Bak bilmeden kullan işte yavaş yavaş anlarsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thør

Sana birde çeviri mi yapalım? Bak bilmeden kullan işte yavaş yavaş anlarsın zaten.

çeviri yapmıcaksan neden boşuna msj atıyosn.. bir çok forum sitesinde türkçeleri var insan olanlar çeviriyor işte.. ama ordakilerin çevirisi eski patchlerden olduğu için değiişklikler yazılmamış ben güncel bir link arıyorum. yardımcı olmıcaksan spam yapma kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Hocam yanlış anlama da talentlerin açıklamalarını bile anlayamıyorsan, oyunu nasıl anlamayı düşünüyorsun?

Kimse ingilizce bilmek zorunda değil. yardımcı olmıcaksan yazmanada gerek yok.
  • quote:

Sana birde çeviri mi yapalım? Bak bilmeden kullan işte yavaş yavaş anlarsın zaten.

Yardım sever insan olan bi arkadaşımız burda yazdı sağolsun.. herkesi kendin gibi düşünme
    http://www.wow-turk.com/topic/72166-dk-talentleri-yardim/
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernalRiot

quote:

çeviri yapmıcaksan neden boşuna msj atıyosn.. bir çok forum sitesinde türkçeleri var insan olanlar çeviriyor işte.. ama ordakilerin çevirisi eski patchlerden olduğu için değiişklikler yazılmamış ben güncel bir link arıyorum. yardımcı olmıcaksan spam yapma kardeşim.

Sana mı kaldı benim spam yapıp yapmadığımı sorgulamak? Bak orada şikayet buttonu var spam diye düşünüyorsan basarsın. Mesajımı görmek istermiyorsan da bloklarsın.

• quote:

quote:

quote:

Sana mı kaldı benim spam yapıp yapmadığımı sorgulamak? Bak orada şikayet buttonu var spam diye düşünüyorsan basarsın. Mesajımı görmek istermiyorsan da bloklarsın.

Block olayı iyiymiş eyv. ;)

• quote:

quote:

Hocam yanlış anlama da talentlerin açıklamalarını bile anlayamıyorsan, oyunu nasıl anlamayı düşünüyorsun?

Hayırdır dingo falan mısın sen ? şekile bak yazmana gerek yok diyor birde.
  • atarlanmakta haklısın ama üslubun kötü.yardım etmek istemeyenlerin gelip konuya yorum yapması can sıkabiliyor ama kötücül olmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam o kadar talentin türkçesini niye yazalım? Zaten biraz oyun bilgin varsa az buz anlarsın. attığımız linklerde de talentleri nasıl dağıtacağın hakkında bilgi var. Onlara göre dağıtırsın talentleri kullandıkça veya okudukça anlarsın zaten ki belirgin şekilde açıklanıyor talentler anlaşılmayacak birşey yok bence.
  • ekmek elden su gölden mantıgı ile çalışmayın, google translate diye bişey yapmış onu bile kullanamıyorsanız wow oynamayın
    wow oynarken bizzat translate en büyük yardımım oluyor biraz beynin varsa translate kullan derim her gördüğün ingilizce kavramın türkcesini burada ararsan işin zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Hayır hocam o kadar talentin türkçesini niye yazalım? Zaten biraz oyun bilgin varsa az buz anlarsın. attığımız linklerde de talentleri nasıl dağıtacağın hakkında bilgi var. Onlara göre dağıtırsın talentleri kullandıkça veya okudukça anlarsın zaten ki belirgin şekilde açıklanıyor talentler anlaşılmayacak birşey yok bence.

sende bu konuda haklısın bak işte.bu kadar basit şeyler için konu açmak saçma ama hadi diyelim açtın, oraya gelip milletin adama yardırması da saçma.
  • quote:

quote:

Üslubuna dikkat et çocuk. Olabildiğince adam yerine koyup bir şey sorduk. Evet kimse İngilizce bilmek zorunda değil ama benim dediğim bu değildi. Oyunun tamamı ingilizceyken sen nasıl ingilizce bilmeden oynayacaksın? Neyse kime ne anlatıyorum
  • Bence konu saçma değil yardımcı olunabilecek birşey fakat üslup biraz sert ve ağır o yüzden kaynadı konu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk milleti işte üşengeç insanlardır. İngiliz adama Türkçe öğretir , dur iki soru sorayım da bir şeyler kapayım demez. Öğrenecekse de anca küfür öğrenir.
    Zaten talentlerin çoğu oyun terimleri , diğer terimler için de google dan çevireceksin sonra da %99 anlarsın zaten yazılanları. Hadi talentleri öğrendin peki onca skill için ne yapacaksın ?
    Metin 2 değil bu oyun öyle tuşlara abanmakla olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.