slmlar... şiddetle merak ettiğim bikaç şey sorucam cvp alabilirsem çok güzel olucak..
Dk tankım var blood elf ( tauren yapmayı düşünüyorum Hp için)
1 - hitrate cap kaçtır?? ben %8 diye biliorum fakat önemli olan tam %8 olmasımı atıyorum %7.92 olsa ne olur sıkıntı çıkarırmı ?
2 - Expertise cap kaçtır ?? ben 26 diye biliyorum fakat ne kadar önemli ? yani bende 26 değilde 20 varsa ne gibi sıkıntı olur ?
şuanki tank itemleri hit yada expertise cap lemek için çok sıkıntılı hepsinde defans rate - parry - ve dodge var hit expertise çoğunda yok
gemlerdekilerde yeterli gelmiyor hepsini hit expertise taksan hp düşük oluyor ..
Yardımcı olursanız sevinirim acilen.. sevgi ve saygılarla...
hepsini yavaş yavaş yapmak gerek birden expertise capledim sıra hp de onu da capleyeyim böyle işlemiyor malesef totc nomal farm sonra totc hc farm hatta yakında bunlara gerek kalmıcak direk icecrown 5 man normalleri farm keser
hit caplemezsen arada misslersin, expertise caplemezsen arada dodge/parrylersin.. eger cap değerlere yakınsan büyütülecek bir durum değildir.. expertise cok düşükse üstünde biraz çalış 26 üstü iyidir.. dpsler gibi bossun arkasından dps yapmayacagın için 26nın üstünde olmasında fayda var.. 35 civarı ideal diyebilirim.. hit'ide 270 civarı tutarsan yeterli olur.. 3 aşşa 5 yukarı ise sorun değil..
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
hit caplemezsen arada misslersin, expertise caplemezsen arada dodge/parrylersin.. eger cap değerlere yakınsan büyütülecek bir durum değildir.. expertise cok düşükse üstünde biraz çalış 26 üstü iyidir.. dpsler gibi bossun arkasından dps yapmayacagın için 26nın üstünde olmasında fayda var.. 35 civarı ideal diyebilirim.. hit'ide 270 civarı tutarsan yeterli olur.. 3 aşşa 5 yukarı ise sorun değil..
+1 yanı kısaca threat uretemessın tak dıye doner boss raıdde :) hiti 270 bıraz zor yaparsında 200 ideal
açıkçası hp hiç önemli değil yani sen bilirsin ama 40k hpli adamdansa 30klık caplemiş adam çok daha mantıklı bi tanktır dk tank olacaksan sanmıyorum ki zaten main tank seni guildde yapsınlar
tritone hocam sen bu ara wowda pek takılmıyorsun sanırım 30K hp artık yalan oldu.. bosslar cok daha güzel vurmaya basladı.. 30k heroicler için iyidir ama yeni cıkan raidlerde yalan.. defans cap olayı zaten olmazsa olmaz..
doru pve artık çok takılmıom paso pvp yeni pakete kdr mai tank olmak ama yine de zordur bence yani 40k oldum caplerimde tmm hadi main yapın işi biraz yaş guildde main yoksa zaten guild olmaz off tank falan anca olur insan ben de bi ara pala tank manyağı olmuştum da sonra baktım o tank arayışları hclere özel guildler için yalan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme