Şimdi Ara

DL DVD Verbatim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • istanbuldaysan maxipaketin sitesi perpa çarşısında ben hem kargo parası vermemek için hemde yolumun üzeri olduğu için yerinden site üzerindeki fiyatla aldım...;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

yaklaşık 1 yıldır decodisc kullanıyorum, sadece 1 kutu bozuk çıkmıştı onuda değiştirdi maxipaket.. diamond da kullandım 2 paket sorunsuz çalışmakta dvdler

@Kasatka nın dediği gibi verbatim almaya gerek yok, bu tip ucuz dvd leride kullanabilirsiniz

Bende decodisc kullanıyordum ama ne zaman yazdırsam kesin 1 kere sorun çıkartıyor her oyunda. Bir oyun için 2-3 dvd gittiği zamanlar oldu. Onun için şu an en iyisi bana göre verbatim. Biraz ucuz diye decodisc'e yönelmeyin derim.

• cd.com.tr den alıyorum ben
  • maxipaketten alın
  • cd.com.tr de 43 lira şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihSelvi

eminonunde atik elektronik'in olduğu hanın olduğu sokakta bi dükkan var. verbatim'in dispiritörü var. 10 tanesi 27 TL

Üstü beyaz olanlardan değil mi ?

Sahte falan diyorlar ama XBOX360 çatır çatır okuyor DVD'leri. Yemişim sahte oluşunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

eminonunde atik elektronik'in olduğu hanın olduğu sokakta bi dükkan var. verbatim'in dispiritörü var. 10 tanesi 27 TL

Sahte falan diyorlar ama XBOX360 çatır çatır okuyor DVD'leri. Yemişim sahte oluşunu.

dostum sahte olucağını sanmam çünkü büyük bi yer her marka dvd cd çeşidi var. ayrıca verbatim'in dispiritörüymüş atik elektronik yönlendirmişti beni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

dostum sahte olucağını sanmam çünkü büyük bi yer her marka dvd cd çeşidi var. ayrıca verbatim'in dispiritörüymüş atik elektronik yönlendirmişti beni

Aynen benide. Yunus ile İlhan kardeşimize selamlar.

• gıdın alın ordan o zaman 43+5kargo 48 lıraya 25 tane aldım daha cuma gunu
  • ANKARA KULE TEKNOLOJİ DE WERMATİM 25 ADET 55.00 TL WERSATİLE 10 ADET 16.00 TL DIAMOND 8.5 DVD DE 10 ADEDİ NEDE 15.00 TL DEMİŞLERDİ.
  • Maxipaket sitesinde 40.96TL daha ucuz satan yer yok sanırım.

http://www.maxipaket.com/product_info.php?manufacturers_id=17&products_id=16803
  • Arkadaşlar Verbatim dışındaki markalarda sorun oluyor mu? Neden hep Verbatim adı geçiyor?
  • ilk başlarda verbatim alıyordum sonra ondan da vazgeçtim en ucuzu ne ise onu alıyorum. zaten hdd'den oynuyorum, dvdyi sadece hdd'ye atmak için kullanıyorum gerenk yok o kadar par vermeye .

genelde decodisc ve extreme marka toplamda 30a yakın oyun yazmışım bu dvdlere 1 tane kaybım var extreme'de onun da nedeni virüs programının gazabına uğramam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 13 Haziran 2010; 15:14:10 >
  • Arkadaşlar bugün perpa'ya sadece bu iş için yani dvd almaya gittim. Ancak oradaki yetkili stok üsulu calişmadıklarını ancak internetten sipariş verdiğim ürün alabileceğimi soyledi. oysa sitede bunun tam tersi açıklama mevcut. dikkali olun.
  • quote:

biraz hort olacak ama dispiritör ne lan distribütör olmasın o
  • Konu hortlamış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.