Şimdi Ara

DL DVD Verbatim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son bi kaç gündür dl dvdlere bakıyorum xbox ı yeni aldığım için önce 5 oyun aldım parayla ama artık download olayına giriştim...:D

dl dvdleri siz nerelerden alıyorsunuz ve kaç tl ye alıyorsunuz...
    ben istanbulda oturuyorum ama daha eminönünü dvd için gezme fırsatı bulamadım o yüzden en ucuz maxipakette 25 tanesini 43tl ye gördüm...

sizler nerelerden ve ne kadara alıyorsunuz acaba???

• 10 verbatim dl dvd 30 lira
  • eminonunde atik elektronik'in olduğu hanın olduğu sokakta bi dükkan var. verbatim'in dispiritörü var. 10 tanesi 27 TL
  • Arada ElectroWorld gibi mağzaların kampanyalarını takip edin,25 tanesini 30 TL'ye sattıkları oldu,ayrıca sadece bu cd lere değil diğer ürünlerede indirim yapılıyor açılış gibi,o sebeple izdihamın içine girmeye cesaret ederseniz alın

En ucuz maxipakette ve daha ucuzunu bilmiyorum.
  • Zamanında bi yerden Verbatim DL DVD'leri tanesi 1.900 TL'den almıştım 25'li paketler halinde, hala onlar bitmedi.
  • www.maxipaket.com

25 li kargo fln dahil 49-50 ye alıyorum yaklaşık kargoyu katmassak 1,90 yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Arada ElectroWorld gibi mağzaların kampanyalarını takip edin,25 tanesini 30 TL'ye sattıkları oldu,ayrıca sadece bu cd lere değil diğer ürünlerede indirim yapılıyor açılış gibi,o sebeple izdihamın içine girmeye cesaret ederseniz alın

En ucuz maxipakette ve daha ucuzunu bilmiyorum.

satürn ün açılışından 25 tane maxell normal dvd yi 1.5tl ye almıştım...:D yazıyla birbuçuk türklirası..:D

ama öle kampanya denk getirmek baya bi zor oluyo maxipaket şu an uygun gibi gözüküyor...

emiönü gezmeye gerek yok sanırsam...:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihSelvi

eminonunde atik elektronik'in olduğu hanın olduğu sokakta bi dükkan var. verbatim'in dispiritörü var. 10 tanesi 27 TL

mahmutoğulları elektronik içeri girince solda boş dvd ler var ilgilenen kişinin adı gültekin... kankimdir kendisi:)
  • maceraya gerek yok
    maxipaket en uygunu, kampanyaları takip edin
    en son aldığım 25li verbatim tanesi 1.4tl ye geldi
  • Bende geçenlerde GG'den aldım tanesi 2.5 e geldi.. Arkadaşların verdiği site(maxipaket) cidden çok çok uygunmuş.Bende bundan sonra buradan alırım..
  • Ben maxipaket.com'dan aldım sorunsuz şekilde cd.com.tr sitesinde de fiyatlar fena değildi orayıda inceleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sworn -- 7 Mart 2010; 22:37:21 >
  • 25li paket 40TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

quote:

Orijinalden alıntı: FatihSelvi

eminonunde atik elektronik'in olduğu hanın olduğu sokakta bi dükkan var. verbatim'in dispiritörü var. 10 tanesi 27 TL

mahmutoğulları elektronik içeri girince solda boş dvd ler var ilgilenen kişinin adı gültekin... kankimdir kendisi:)

Bende ordan aldim atik-mahmutoglu telefon trafiginden sonra annemlere yeri anlatim aldirdim

25 DL DVD 50 Lira :)
  • Verbatim almaya gerek yok..
    Eskiden HDD ye install yokken evet gerekliydi ama simdi sadece bir kere hdd ye install icin, daha sonra donanimin hic gerek gormeyecegi cd icin cok para vermeyin.
    Alin en ucuzundan hdd ye install edin sonra okurmu okumaz mi diye zaten bir dert kalmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Verbatim almaya gerek yok..
    Eskiden HDD ye install yokken evet gerekliydi ama simdi sadece bir kere hdd ye install icin, daha sonra donanimin hic gerek gormeyecegi cd icin cok para vermeyin.
    Alin en ucuzundan hdd ye install edin sonra okurmu okumaz mi diye zaten bir dert kalmiyor..

Valla öyle diyorsunda genelde diğer double layer dvdler verbatimden daha pahalı oluyor :) ucuz varsada ne kadar ucuzdur orası tartışılır,bence gerek yok kaliteden tafiz vermeye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Verbatim almaya gerek yok..

banada gayet mantıklı geldi zaten oyunun toplam oynanma süresi de ço uzun olmicaktır...;)

şimdi şöle sorii o zaman maxipakette bi decodisk var bide diamond var ikiside 10 tane 14.50tl hangisinden aliyim???
  • yaklaşık 1 yıldır decodisc kullanıyorum, sadece 1 kutu bozuk çıkmıştı onuda değiştirdi maxipaket.. diamond da kullandım 2 paket sorunsuz çalışmakta dvdler

@Kasatka nın dediği gibi verbatim almaya gerek yok, bu tip ucuz dvd leride kullanabilirsiniz
  • vatan bilgisayar
  • Gidip maxipaketin perpadaki yerinden aldım 10 tane decodisk...:D
  • arkadaslar peki cift katman verbatim olmayan diğer markaları nerelerden bulabilirim.kredi kartım yok maxipaket.com gibi sitelerden alışveriş yapamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.