arkadaslar ben bi yabancı serverde oynuyorum version 1.03N DL ye exp gelmıo arada Fire Brust ile vuruyorum exp gelmıo ama kus atak yapınca exp gelıo neden boyle oluyo ve nasıl duzeltebılırim?
o nası oluo yha skll le vuruosn exp gelmio =S ne sacma bisi belki energy az die dir genelde bütün skll keri 220 de mi ne kullanabilio energy i 220 yap yada 300 snrm olr istedigin ama bilmiorm ilkdefa senden duyuyorum =S
quote:
Orjinalden alıntı: thampic1
o nası oluo yha skll le vuruosn exp gelmio =S ne sacma bisi belki energy az die dir genelde bütün skll keri 220 de mi ne kullanabilio energy i 220 yap yada 300 snrm olr istedigin ama bilmiorm ilkdefa senden duyuyorum =S
inanırmısın bendedark lord pek kullanmam ama dark lortlu bissürü serverda oynadım hic duymamıstım
benimde ilk defa basıma gelıo bırcok serverde DL kastım ama hıc boyle bısey olmamıstı .
garip bir olay admin e danış veya command bas kuşla kas
senin şu imzada dolaşan böcek varya bi baktım ekranda böcek elimle vurdum bi tane elim kırılıodugerçek sandım loo