Şimdi Ara

DL ye exp gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bi yabancı serverde oynuyorum version 1.03N DL ye exp gelmıo arada Fire Brust ile vuruyorum exp gelmıo ama kus atak yapınca exp gelıo neden boyle oluyo ve nasıl duzeltebılırim?

• o nası oluo yha skll le vuruosn exp gelmio =S ne sacma bisi belki energy az die dir genelde bütün skll keri 220 de mi ne kullanabilio energy i 220 yap yada 300 snrm olr istedigin ama bilmiorm ilkdefa senden duyuyorum =S
  • quote:

Orjinalden alıntı: thampic1

o nası oluo yha skll le vuruosn exp gelmio =S ne sacma bisi belki energy az die dir genelde bütün skll keri 220 de mi ne kullanabilio energy i 220 yap yada 300 snrm olr istedigin ama bilmiorm ilkdefa senden duyuyorum =S

inanırmısın bendedark lord pek kullanmam ama dark lortlu bissürü serverda oynadım hic duymamıstım
  • benimde ilk defa basıma gelıo bırcok serverde DL kastım ama hıc boyle bısey olmamıstı .

Statlarimida vereyim

Str: 10156
    Agi: 18241
    Enr: 17853
    Com: 17425
  • hadi arkadaslar yha sorunu bılen yok mu?
  • offf yha kafayı yıcem hala exp gelmıo anumis commer dıyo exp gelmıo :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluedevil05

ama pointlere baksana çok bile 22 den
    quote:

Orjinalden alıntı: thampic1

o nası oluo yha skll le vuruosn exp gelmio =S ne sacma bisi belki energy az die dir genelde bütün skll keri 220 de mi ne kullanabilio energy i 220 yap yada 300 snrm olr istedigin ama bilmiorm ilkdefa senden duyuyorum =S

garip bir olay admin e danış veya command bas kuşla kas

senin şu imzada dolaşan böcek varya bi baktım ekranda böcek elimle vurdum bi tane elim kırılıodugerçek sandım loo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuyu

senin şu imzada dolaşan böcek varya bi baktım ekranda böcek elimle vurdum bi tane elim kırılıodugerçek sandım loo

Senden böyle birşey beklerdim zaten ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: santosantos

quote:

Orjinalden alıntı: ertuyu

Senden böyle birşey beklerdim zaten ..

+1905

ama konuyu degıstırmeyin neden exp gelmıo bnım DL ye :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.