böyle bişey mümkünmüdür... yani adam DLL den olaya gidip msn hackleyecek sonra bilgisayarına girecek sonra charına..??
Charın mı soyuldu geçmiş olsun.
Fazla bir şey gitmemiştir umarım.
73 lvl char ve chyper da 10 gb aklıma takıldı ögrenmek istedim biz biraz yeniyiz yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı forumda böyle bişey mümkün mü???
MSN ile mümkün,ama MSN hacklamak için seninle ilgili az bilgi yeterli..
quote:
Orjinalden alıntı: eXale
MSN ile mümkün,ama MSN hacklamak için seninle ilgili az bilgi yeterli..
mesela ne gibi bilgi?? yani adamla msn den konuşuyoruz dielim ondan bişey almadım yada yollamadım bu nasıl mümkün olabilişr bi programı filan mı var msn ile konuşurken benim ıp adresimi bulabilecek??
yani biraz daha açarmsıın eXaLe
arkadaşım PM den yazacagim..
bekliyorum saol şimdiden
başka fikri önerisi yasa düşüncesi olan varmı arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: sojmeran
Var benim var
dll hakkında pek fikrim yok. bunu yapabilecek adamin cok sey bilmesi lasim ama bunlari bilipte bir oyunla ugrasmas msnden Ip tespit eder Ipden modeme sizar direk banka soyar
iyi güzel demişşinde birisi ugraşmış işte 73 lvl charım ve 10 gb mi aldı başka hiç bir seçenek yok msn den biriyle konuşuyordum 1-2 gündür forumdan biri.. sonra IP elimde gör bak gibisinden laflar söyledi ve ortadan kayboldu dün takas ile bi char alışveişimiz oldu bilgileri ilk ben verdim karşı taraf degiştirdi sonra ben acil çıkmak zorunda kaldım sabah 8,30 gibi geldim bilgileri degiştirdim hatta saglam olsun diye 2 defa mail 2 defa şifre degiştirdim sonra degiştirdigim mail adresi ardındanda char hacklendi maile girmeyi denedim yanlış gizli soruya baktım oda degişmiş herşey gitti yani pc de ne trojen ne keyloger var son1 haftadaır bayagı bi char girdim aradaşlarımın charlarınıda girdim pk yaptım ama sadece bana ait olan char ve gb gitti.. benimde kafam karıştı neler oluyor halada anlamış degilim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme