Bildirim
oyun hesabından ip adresi bulma
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İmkansız -
bilişim polisi -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgunoyun
merhaba arkadaşlar oyun hesabım çalındı çalan kişi şifre kullanıcı adı email vb... Sadece nick'i hariç herşeyi deiğiştirmiş bazen oyuna giriyor ve açtığım yeni hesapta ekli bu çalınan oyun hesabımdan ip adresini bulabilirmiyim bulabilirsem nasıl bulabilirim
şimdide teşekkür ederim ...
Oyun şirketi ile iletişime geç.Kayıtların yapıldığı dosyalama biçiminde ip adresini kayıt ediyorlarsa şansın var.Ama herkezede vereceklerini sanmam böyle bişeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: •BuuReN•
quote:
merhaba arkadaşlar oyun hesabım çalındı çalan kişi şifre kullanıcı adı email vb... Sadece nick'i hariç herşeyi deiğiştirmiş bazen oyuna giriyor ve açtığım yeni hesapta ekli bu çalınan oyun hesabımdan ip adresini bulabilirmiyim bulabilirsem nasıl bulabilirim
Oyun şirketi ile iletişime geç.Kayıtların yapıldığı dosyalama biçiminde ip adresini kayıt ediyorlarsa şansın var.Ama herkezede vereceklerini sanmam böyle bişeyi.
Bunu verseler zaten hesabı da verirler.
Ama bilişim suçlarının oyun karakterim çalındı bölümü var, o gerçekten işe yarıyor alıyorlar hesabını karakterini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZeroSystem
quote:
Orijinalden alıntı: •BuuReN•
quote:
Bunu verseler zaten hesabı da verirler.
Ama bilişim suçlarının oyun karakterim çalındı bölümü var, o gerçekten işe yarıyor alıyorlar hesabını karakterini.
Ben şey için yazmıştım.Mesela ben kendi sunucumda kayıtların bulunduğu dosyada şifreleme biçimini değiştiriyorum açıp bakıldığında yada benden başkasının eline geçince açıp bakmasın diye oyun firmasıda bu şekilde yapıyorsa diye düşündüm birde arkadaş ip adresini sorduğu için.En temizi bilişine gitmek ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Msn hackleme msn hack programı indir
Şaka bi yana oyundan bulunmaz hocam bence hiç bi şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi oyun yazarsan yardımcı olabilirim :) -
Soğuk su iç dostum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunun servera gitmen leazım
şirkete mail atacan
onlar da izin isteyecek falan -
lol (leage of legends)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X