Şimdi Ara

DLNA altyazı sorunu 55f7000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim hdd'yi paylaşıma açan bir modemim var (DLNA destekli) videoları samsung smart tv 55f7000'de şahane hiç takılmadan izliyorum hiçbir problem yok ancak;
    altyazıları aynı dosyada aynı isimli yapmama rağmen televizyonda göremiyorum (xxx.avi xxx.srt ya da xxx.mp4 xxx.sub gibi tüm kombinasyonları denedim) ve bilgisayardan paylaşım yapmadığım için bir arayüz programıyla (plex allshare pc gibi) bunu düzelme şansım yok. Özetle bu programların yaptığı düzeltmeleri elle nasıl yaparım bilen biri var mı yada başka bir çözüm yolu bilen? (Atıyorum otomatik başlatma emri girmek gibi) teşekkürler.

Not: Altyazıları filmlere entegre etmek dışında bir çözüm arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tustoglu -- 27 Kasım 2013; 0:46:19 >

• filmi açtıktan sonra tools düğmesine basınca gelen menüden altyazıyı açık olarak seçtiniz mi?
    orda hatta altyazı boyutu altyazı kodlaması altyazı dili gibi menüler de vardır oraya baktınız mı?
  • Benzer bir sorun bende de var
    USB bagladigimda
    Panasonic st50 akilli TVde altyazilari film dosyasiyla ayni isimde yapmama rağmen göremiyorum
    Nasil duzeltebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

filmi açtıktan sonra tools düğmesine basınca gelen menüden altyazıyı açık olarak seçtiniz mi?
    orda hatta altyazı boyutu altyazı kodlaması altyazı dili gibi menüler de vardır oraya baktınız mı?

öncelikle cevabın için teşekkür ederim

soruna gelince de altyazıyı okumadığından herhangi bir altyazı seçeneği gözükmüyor. Şunu da belirtiyim aynı hdd'yi televizyona direk bağladığımda altyazı çalışıyor ve dediğiniz seçenekleri görebiliyorum
  • oktayszgn O kullanıcısına yanıt
    o sorun benim televizyonda da vardı şöyle çözdüm belki sana da yardımcı olabilir; media dosyası olmayan bütün veriyi boşalttım hdd'den yani sadece **** .avi .mp4 .jpeg .png ...vs türü uzantılar kaldı
  • Aynı sorunu ben de yasıyorum. seagate central var. mkv uzantılı dosyaların altyazılarını goruyor. mp4 lerin altyazılarını gormuyor...
    gercekten cok ilginc..bilen varsa super olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: axxis

Aynı sorunu ben de yasıyorum. seagate central var. mkv uzantılı dosyaların altyazılarını goruyor. mp4 lerin altyazılarını gormuyor...

seagate central ben de satın aldım.. fakat mkv'de dahil olmak üzere altyazıları seagate media'dan göremiyorum. Herhangi bir klasöre alt yazı ve filmin adını aynı olacak şekilde kopyalayıp açıyorum. altyazı çalışmıyor. siz nasıl bir uygulamayla çalıştırdınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    regal tv dlna sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty18

quote:

Orijinalden alıntı: axxis

Aynı sorunu ben de yasıyorum. seagate central var. mkv uzantılı dosyaların altyazılarını goruyor. mp4 lerin altyazılarını gormuyor...

seagate central ben de satın aldım.. fakat mkv'de dahil olmak üzere altyazıları seagate media'dan göremiyorum. Herhangi bir klasöre alt yazı ve filmin adını aynı olacak şekilde kopyalayıp açıyorum. altyazı çalışmıyor. siz nasıl bir uygulamayla çalıştırdınız?

Aynı cihazı bende kullanıyorum ama bahsettiğiniz altyazı problemi vs. yaşamıyorum?. Sorun TV'den kaynaklı olabilir.
  • Sorunu çözdüm. ben seagate uygulamasını yükleyerek ordan açıyordum. o yüzden sorun yaşamışım. halbuki usb açar gibi direk source kısmından dlna yı görebiliyormuşum. ozaman sorunsuz çalıştı.
  • cgty18 C kullanıcısına yanıt
    hangi program o bende de aynı sorun var tv'imde. Direkt olarak samsung tv uygulama yüklemeden olmaz mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bi çok yöntem denedim ama olmadı.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Aynı altyazı sorunu bende de var arkadaşlar :(
  • Bende aynı arkadaşlar dlna wifi üzerinden oynattığım filmlerde ne yaptımsa altyazı çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Bende aynı arkadaşlar dlna wifi üzerinden oynattığım filmlerde ne yaptımsa altyazı çıkmıyor
    bu sorunu çözen var mı? dlna dan altyazılı film oynatamıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.